Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 12 August, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Lansare de carte - Pași printre voi, Librăria Corina Arad

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 21 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 796 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Lansare de carte - Pași printre voi, Librăria Corina Arad

Joi, 27 decembrie 2012 , ora 18.00, la Librăria Corina (Str. Eminescu, Arad) a avut loc lansarea volumului Pași Printre Voi - Daniel Mitre
 
Daniel Mitre face parte din categoria oamenilor simpli, a oamenilor ce impresionează cu simplitatea prin care abordează trăirile, personajele din jurul lui și poveștile frumoase de viață. Dacă îi deschzi o ușă, rişti să nu o mai poţi închide niciodată. Tânărul arădean a descoperit pasiunea pentru scris în urmă cu câțiva ani. A adunat mai multe lucrări care așteaptă lumina tiparului, a scris zeci de poezii și chiar a  fost premiat în cadrul Festivalului de Poezie  Aron Cotruş şi alte concusuri naţionale prin care se încearcă promovarea tinerelor talente.
 
Evenimentul are o dublă semnificație, fondurile obținute din  vânzarea acestui volum se vor redirecționa către diferite cazuri sociale din Arad. 
 
"Am adunat multe în jurul meu. Le-am trăit parcă pe toate și încă mai vreau. Încă mai am putere să fiu cel care doresc. Simplu. Ăsta este motivația după care mă bazez în fiecare zi. Dacă fac un bilanț la ce mi-a umplut sufletul de bucurie în ultimii 10 ani, pot spune că sunt cel mai fericit om de pe pământ. Oamenii. M-au făcut să trăiesc cu adevărat, să vindec orice urmă de răutate asumată pe care o aveam. Au fost momente când viața mea se atârna de un fir de ață. Am trecut peste boală, peste probleme, peste tot ce era negativ. Am crezut! Am crezut în mine. A fost poate singurul medicament care și-a făcut efectul. Rândurile din acest prim volum sunt dedicate celor care mai cred în onestitate, dragoste şi evoluţie. Simple, din suflet, cuvinte în care cred, ecuaţii la care am găsit rezolvarea, gândurile mele pentru persoanele pe care le iubesc." spune Daniel Mitre.


share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
ACUMA LA TV 09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa