Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 22 Ianuarie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Sting revine la Bucureşti

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 20 Februarie, 2013 | Nr. accesari stire 708 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Sting revine la Bucureşti

Cântăreţul britanic Sting revine în România, în cadrul turneului său "Back To Bass", urmând să susţină un concert la complexul Romexpo din Bucureşti pe 31 iulie, informează organizatorii.

Ca urmare a succesului înregistrat de turneul mondial "Sting 2011-2012", compania organizatoare de evenimente Live Nation anunţă că turneul "Back to Bass" va continua în acest an, iar Sting va interpreta multe dintre cele mai cunoscute hituri ale sale, acompaniat de o trupă formată din cinci muzicieni, chitaristul Dominic Miller, Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) şi Jo Lawry (voce).

Turneul debutează în luna mai, în America de Nord, iar în iulie ajunge în Europa, cu spectacole programate, printre altele, în Suedia, Franţa, Germania, Norvegia, Italia şi România.

 Concertul de la Bucureşti are loc pe data de 31 iulie, este găzduit de complexul Romexpo şi organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Turneul "Back to Bass" a încântat criticii de pretutindeni şi a adunat recenzii spectaculoase. Astfel, The Boston Globe scria că "Sting este atemporal într-un spectacol sublim", în timp ce Nice Matin scria despre artist că este "mai bun ca niciodată"

Compozitor, interpret, autor, actor, activist - Sting s-a născut în oraşul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland şi Andy Summers. Formaţia a lansat cinci albume, a câştigat şase premii Grammy, iar în 2003 a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

  Din 1985, Sting a lansat 13 albume solo. Pentru a marca împlinirea a 25 de ani de carieră, Sting a lansat "25 Years", un box set de colecţie, şi albumul "The Best Of 25 Years". "Sting 25", aplicaţia gratuită pentru iPad, onorată cu distincţia Cannes Lions la categoria "Best Design/Aestetic" la Cannes Lions International Festival of Creativity, este disponibilă prin iTunes şi oferă acces la imagini din concertul care a marcat cea de-a 60-a aniversare a artistului, plus interviuri, fotografii, videoclipuri şi multe altele.

Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo şi alături de grupul The Police. Ca artist solo a câştigat 10 premii Grammy, un Glob de Aur, un Emmy şi a fost de trei ori nominalizat la Oscar.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa