Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 19 Februarie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Pregătirile pentru Oscar au intrat în linie dreaptă

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 22 Februarie, 2013 | Nr. accesari stire 673 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Pregătirile pentru Oscar au intrat în linie dreaptă

Pregătirile pentru ceremonia de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc pe 24 februarie, la Hollywood & Highland Center din Los Angele,  au intrat în linie dreaptă.

Covorul roşu se întinde cu grijă, iar organizatorii tratează cu atenţie fiecare detaliu.

 În tot acest timp, vedetele îşi pregătesc apariţiile sclipitoare. Şi pentru că frumuseţea cere sacrificii, experţii au pus  la dispoziţia starurilor tratamente cosmetice inedite. Mai mult, vedetele care nu vor câştiga  niciun trofeu  vor primi premii de consolare.

Străzile din jurul teatrului Dolby, unde va avea loc cea mai aşteptată ceremonie din lumea filmului,  au fost închise. Pregătirile pentru decernarea premiilor Oscar au fost lăsate în seama profesioniştilor.

Şi pentru că vedetele trebuie să arate impecabil, cosmeticienii vin cu soluţii pe care mulţi le-ar putea considera cel puţin inedite.  De la produse de păr care conţin extract de testicule de taur până la proceduri ca Liftingul Vampir.

Lac de unghii cu diamante negre

Pentru o manichiură perfectă s-a inventat şi lacul de unghii cu diamante negre. Există o singură sticluţă, care costă nu mai puţin de 250 de mii de dolari. Ca în fiecare an, cei care nu vor câştiga nicio distincţie nu vor pleca totuşi, acasă, cu mâna goală pentru că  organizatorii au pregătit premii de consolare, fiecare în valoare de 45 de mii de dolari.  Învinşii vor primi de la sticle de băutură şi obiecte vestimentare până la excursii în locuri exotice.

Noutăţi de Oscar

Ediţia din acest an  vine cu o premieră în ceea ce priveşte denumirea prestigioaselor premii. Astfel, şefii industriei cinematografice au hotărât să renunţe la denumirea de ”Premiile Academiei”, şi să o folosească pe cea mult mai simplă,  de ”Oscaruri”. Deşi Academia Americană de Film nu a confirmat vestea, deasupra fotografiei lui Seth Mac Farlane, prezentatorul ceremoniei, figurează cu litere aurite doar această inscripţie.

Cea de-a 85-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Hollywood & Highland Center din Los Angeles. Gala va fi prezentată de actorul Seth MacFarlane.

Lungmetrajul "Lincoln", regizat de Steven Spielberg, a primit cele mai multe nominalizări - 12 - şi este urmat în acest top al producţiilor cu cele mai multe selecţii de filmele "Life of Pi", cu 11. Filmele "Silver Linings Playbook" şi "Les Misérables" au primit câte opt nominalizări, iar "Argo" - şapte nominalizări.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa