Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 12 August, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Muzeul Antipa primește o bibliotecă cu cărți valoroase pentru copii

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 07 Iunie, 2013 | Nr. accesari stire 624 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Muzeul Antipa primește o bibliotecă cu cărți valoroase pentru copii

Bancpost donează o bibliotecă cu peste 100 de cărți rare Muzeului ”Antipa”, denumită Bibliorassic Parc, pentru beneficiul copiilor care participa la atelierele Muzeului și care pot accesa informații și albume foto din domenii ca speologia, anatomia, zoologia, antropologia, paleontologia și altele, conform unui comunicat de presă al Bancpost.

Bibliorassic Parc face parte dintr-un concept mai amplu, Colecția de Bune Perspective, dezvoltat de agenția Lowe&Partners pentru platforma de comunicare a produselor de asigurare oferite de Bancpost în parteneriat cu Eurolife ERB - societatea de asigurări de viaţă care face parte din acelaşi grup financiar ca şi banca.

Colecția de Bune Perspective a fost lansată în luna februarie, are cararacter continuu și cuprinde mai multe produse de asigurări Bancpost : Perspective pentru educație – ce vorbește despre avantajele unui cont de economii deschis de părinți pentru copii și despre siguranța unei asigurări cu componentă de economisire, dar și Perspective pentru casa ta - despăgubire în maxim 48 de ore, în cazul unei palete largi de riscuri.

“Asigurările îți aduc o stare de confort, dar noi am plusat – pe lângă liniștea interioară, am adăugat noi perspective. Așa că am trecut la următorul nivel: optimistul, cel care se bucură nu doar de confortul mental, ci și de oportunitățile vieții pe care le îmbrățișează cu entuziasm și viziune. Așa am ajuns la conceptul platformei “Colectia de Bune Perspective”. Iar primul produs din “Colectie” este Planul de Economii “Perspective pentru Educație”. Pentru că cine sunt mai însetați după explorarea de noi orizonturi și mai dornici să-și deschidă perspectivele decât copiii?”, spune Raluca Popa, Copywriter Lowe&Partners.

“Biblioteca cu cărți valoroase pentru copii reprezintă componenta de CSR a platformei, care simbolizează oportunităţile de dezvoltare pe viitor a celor mici, dar și un îndemn general către părinți, să investească în educația copiilor. Ne-a plăcut ideea Lowe&Partners pentru beneficiul pe care îl aduce comunității – proiectul dezvoltat pentru Muzeul Antipa fiind unul la care am contribuit cu mult drag”, a declarat Violeta Mogoșanu, Marketing Project Manager, Bancpost.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
ACUMA LA TV 17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa