Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 19 Februarie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Premieră acustică "Celelalte Cuvinte", la Ghost Gathering Fest

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 04 Iulie, 2013 | Nr. accesari stire 1002 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Premieră acustică

Trupa "Celelalte Cuvinte" a răspuns invitaţiei de a se alătura mişcării Ghost Gathering Fest şi a pregătit un moment special fanilor. Pe scena din Parcul Herăstrău se vor auzi, în premieră absolută, câteva piese din repertoriul formaţiei, interpretate în manieră acustică.

Având în vedere că participarea la Ghost Gathering Fest va fi singurul concert pe care trupa orădeană îl va susţine în Capitală până în luna octombrie, membrii Celelalte Cuvinte au pregătit un spectacol de zile mari, care va conţine atât piesele care i-au consacrat, cât şi câteva din cele mai iubite piese ale trupei, de data aceasta în variantă acustică.

Drept urmare, cei care doresc să vadă o scurtă avanpremieră a concertului acustic “Trup şi Suflet”, ce va avea loc în data de 8 octombrie, la Sala Palatului, sunt invitaţi în data de 12 iulie, la Ghost Gathering Fest.

“Concertul de la Ghost Fest va fi un eveniment special. Vom prezenta publicului, pentru prima oară, conceptul acustic Celelalte Cuvinte, pe care îl vom dezvolta la Sala Palatului. În plus, suntem foarte nerăbdători să ne întoarcem pe scenă, după o pauză de câteva luni”, declară Călin Pop.

Surprizele pregătite de trupă nu se încheie aici, însă. La line-up-ul Ghost Gathering Fest se mai adaugă o trupă tânără, în calitate de invitat special Celelalte Cuvinte – N.O.R, o trupa de rock alternativ din Oradea. Acesta va fi primul concert N.O.R din Capitală.

Dupa ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu ediţia din 2013 - Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Păstrând în acelaşi timp specificul de „artă în natură”, noua locaţie a evenimentului este frumoasa Grădină Japoneză, din cel mai mare parc natural din ţară, Parcul Herăstrău.

Festivalul se va desfăşura vineri 12 şi sâmbătă 13 iulie.

Evenimentul îşi păstrează misiunea de a lăsa exprimarea artistică şi natura să se contopească, oferind publicului alternativa unui week-end experimental, îmbogăţit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua ediţie a festivalului reuneşte cei mai valoroşi artişti din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa