Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 09 August, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

"Inferno", cel de-al patrulea roman din seria Langdon, din 26 august, la RAO

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 09 August, 2013 | Nr. accesari stire 617 ori | Comentarii stire 0 comentarii


Cartea "Inferno", cel de-al patrulea roman din seria Langdon a lui Dan Brown, unul dintre cei mai bine vânduţi autori ai tuturor timpurilor, va fi lansată în limba română, pe 26 august, la Editura RAO, dată la care ea se va găsi pe standurile tuturor marilor librării din România.

Potrivit editurii, "Inferno" s-a vândut deja în avans în câteva mii de exemplare, fanii români, care au beneficiat de discount, urmând să primească romanul, la data lansării, pe baza bonului fiscal care atestă precomanda.

Lansat pe piaţă în primăvara acestui an de către editurile Doubleday (SUA), Transworld (Marea Britanie) şi Mondadori (Italia), tipărit deja în peste 4 milioane de exemplare numai în SUA şi devenit un "hit" pe Amazon la doar câteva zile de la apariţie, romanul se bucură de succes şi în Europa.

Cartea îl are ca personaj principal tot pe profesorul Robert Langdon, în "Inferno" acesta punându-şi viaţa în pericol de nenumărate ori, încercând să descifreze un puzzle complicat, care are în centru ''Infernul'' lui Dante. Profesorul va porni într-o nouă aventură, de această dată prin "inima Europei", unde va fi prins în mrejele întunecate ale uneia dintre cele mai captivante scrieri literare ale istoriei.

Titlul cărţii nu a fost făcut public de la început, ci a fost dezvăluit cu ajutorul cititorilor. Prin postări pe Facebook sau mesaje pe Twitter, fotografiile de profil ale cititorilor s-au adăugat unui mozaic digital, divulgând treptat titlul cărţii - "Inferno" - cu trimitere la poemul lui Dante.

"Deşi am studiat Infernul lui Dante în studenţie, doar recent, în timp ce făceam cercetare în Florenţa, am început să apreciez cu adevărat influenţa durabilă a lucrării lui Dante asupra lumii moderne", declara Brown.

Cărţile lui Dan Brown au fost traduse în peste 52 de limbi şi s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare, dintre acestea, cele peste 80 de milioane de exemplare vândute din "Codul lui DaVinci" aducându-i scriitorului, potrivit unor estimări, 250 de milioane de dolari.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
ACUMA LA TV 07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa