Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 24 Februarie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

CNA: Realitatea TV nu mai are voie să emită analogic terestru în Bucureşti

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 17 Septembrie, 2013 | Nr. accesari stire 591 ori | Comentarii stire 0 comentarii

CNA: Realitatea TV nu mai are voie să emită analogic terestru în Bucureşti

CNA a decis, in sedinta de marti, sa respinga solicitarea societatii Realitatea Media SA de prelungire a licentei audiovizuale analogice terestre din Bucuresti a televiziunii Realitatea TV, care expirase pe 19 august, insa postul detine si o licenta prin satelit pe care poate emite in continuare.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a reanalizat, in sedinta de marti, solicitarea societatii Realitatea Media SA de prelungire a licentei audiovizuale analogice terestre din Bucuresti a televiziunii Realitatea TV.

Consiliul a decis cu sapte voturi "impotriva" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu si Cristina Trepcea) si patru voturi "pentru" (Valentin Jucan, Rasvan Popescu, Christian Mititelu si Radu Calin Cristea) prelungirea licentei analogice terestre din Bucuresti a Realitatea TV.

Consiliul a analizat si in sedinta din 22 august solicitarea Realitatea Media SA, hotarand atunci sa amane discutia pentru o sedinta viitoare. De asemenea, membrii CNA au solicitat reprezentantilor Realitatea Media sa prezinte dovada achitarii a doua amenzi pe care Consiliul le-a aplicat in 2012 televiziunii Realitatea TV.

Totodata, Realitatea Media, care este in insolventa, figura cu datorii la stat si trebuia sa faca CNA dovada aprobarii de reesalonare a datoriilor sale. Potrivit certificatului de atestare fiscala din 13 august, Realitatea Media SA figureaza cu obligatii fiscale restante in total de 73.019.238 de lei.

In sedinta din 10 septembrie, CNA a reanalizat situatia Realitatea TV. Potrivit reprezentantilor CNA, pe licenta analogica terestra a Realitatea TV este retransmis integral programul ridicat la satelit de Realitatea TV. De altfel, CNA a prelungit, pe 28 octombrie 2010, cu noua ani, licenta de satelit a Realitatea TV.

In situatia analizata marti de CNA este vorba despre licenta audiovizuala analogica pe care Realitatea TV emite in Bucuresti.

Conform reprezentantilor CNA, Realitatea Media a facut dovada achitarii celor doua amenzi si a depus planul de reorganizare al societatii, insa nu a fost depusa hotararea instantei prin care a fost aprobat planul de reorganizare.

"Hotararea de aprobare a planului de reorganizare nu a fost inca redactata", a spus Mura Franculescu, directorul executiv al Realitatea Media, in sedinta din 10 septembrie a Consiliului.

Afirmatia acesteia a fost respinsa insa de Laura Georgescu, presedintele CNA. "Din 19 august nu aveti licenta si continuati sa emiteti. Din 19 august nu mai detineti licenta audiovizuala sau de emisie (...) Licenta a incetat pe 19 august, dar am avut, ca in cazul tuturor radiodifuzorilor, deplina deschidere sa-i asteptam (pe cei de la Realitatea Media, n.red.). Ii astept si azi, pana la 16.30, cand voi face eu propunerea", a spus atunci Laura Georgescu.

Pe de alta parte, Mura Franculescu, directorul executiv al Realitatea Media, a declarat, pe 10 septembrie, ca CNA a solicitat Realitatea Media, pe 22 august, procesul verbal al Adunarii Creditorilor din 20 februarie 2013 si certificatul de grefa cu minuta din 12 iunie 2013. Franculescu a spus ca Realitatea Media a depus certificatul de grefa, "avand in vedere ca hotararea de confirmare a planului de reorganizare nu a fost inca redactata".share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
ACUMA LA TV 18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa