Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 18 Septembrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Gabriel Liiceanu îl acuză pe Stelian Tănase că a blocat o emisiune despre Andrei Pleşu la TVR

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 19 Martie, 2014 | Nr. accesari stire 598 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Gabriel Liiceanu îl acuză pe Stelian Tănase că a blocat o emisiune despre Andrei Pleşu la TVR

Gabriel Liiceanu a dezvaluit, marti seara, ca Stelian Tanase, director interimar la TVR, a blocat o emisiune care era deja pregatita si in care urma sa se discute despre linsarea mediatica a lui Andrei Plesu la Antena3.

Gabriel Liiceanu a declarat ca, dupa emisiunea respectiva de la Antena3, joi dimineata, Stelian Tanase l-a sunat pe Andrei Plesu.

"Elegant si dragut si-a exprimat compasiunea fata de situatia in care l-a pus linsajul mediatic de marti. A spus ca oricand TVR e la dispozitie, il primeste ca oaspete oricand pentru a pune la punct lucrurile si ca ii pare foarte rau. Andrei Plesu a fost miscat, era un gest de gentleman", a declarat Gabriel Liiceanu intr-o emisiune la postul B1TV.

Mai mult, filosoful a afirmat ca, in scurt timp, in jurul orei 15, a fost sunat de un redactor din TVR si invitat sa participe la o emisiune cu acest subiect, care urma sa fie moderata de Catalin Stefanescu, acesta urmand sa vina special de la Cluj in acest scop.

"Am spus ca vin. Am fost din nou sunat de realizatorul emisinii, care a spus ca, din pacate, presedintele televiziunii a spus ca e o aiureala, ca sunt alte subiecte fierbinti la ordinea zilei", a declarat Gabriel Liiceanu.

Acesta a remarcat "enorma duplicitate" a lui Stelian Tanase, care cu doar cateva ore inainte isi exprimase compasiunea fata de Andrei Plesu la telefon.

"Nu stiu cum nu i-a fost rusine. Nu s-a gandit ca lucrul asta devine public?", a intrebat el.

In plus, Gabriel Liiceanu a dezvaluit ca Andrei Plesu si Stelian Tanase au avut ulterior o noua convorbire telefonica, in care directorul TVR a spus ca a fost vorba despre o neintelegere, subiectul fierbinte fiind legat de evenimentele de la Targu Mures, dar luni, oricand, subiectul va fi reluat.

"Azi e marti", a subliniat Gabriel Liiceanu, dand de inteles ca emisiunea nu a mai fost reprogramata.

Injuriile si acuzele aduse lui Andrei Plesu intr-o emisiune difuzata saptamana trecuta la Antena3 au scos in strada cateva sute de persoane duminica, in Piata Universitatii, unde au avut loc doua actiuni de solidarizare cu fostul Ministru al Culturii si ministru de Externe.

De asemenea, CNA a dezbatut marti acest subiect, dar pentru ca doi dintre membrii consiliului au lipsit si unul a plecat chiar in timpul dezbaterilor nu a fost cvorumul necesar pentru luarea unei decizii.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa