Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 12 August, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Poveşti minunate, în ultimele trei zile din ediţia a acestui an a EUROMARIONETELOR

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 08 Mai, 2014 | Nr. accesari stire 471 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Poveşti minunate, în ultimele trei zile din ediţia a acestui an a EUROMARIONETELOR

Vineri, sâmbătă şi duminică EUROMARIONETELE vor fi o adevărată desfătare pentru copii, datorită poveştilor minunate ce vor fi prezentate pe scena festivalului. Prima dintre ele este delicata şi emoţionanta poveste a MICII SIRENE, ce va fi jucată vineri, de la ora 10,00 şi 12,00 la Teatrul de Marionete de celebra trupă a Teatrului BOBITA din Pecs (Ungaria). Istoria micii sirene şi a prinţului, atât de frumos scrisă de H. C. Andersen face înconjurul lumii, fiind una dintre cele mai frumoase lecţii despre dragoste, bunătate şi spirit de sacrificiu pentru orice copil al lumii.

Vineri seara, la ora 21,00, platoul din faţa teatrului „Ioan Slavici“ va deveni... înaripat! Şi asta, prin intermediul spectacolului stradal ÎNARIPAŢII, pus la cale de actorii Nuţi Dorobanţu şi Sorin Dorobanţu, ajutaţi de copii şi colegi. Un spectacol fabulos, al luptei dintre bine şi rău, în care îi veţi revedea pe cunoscuţii marionetişti arădeni pe catalige, în nişte costume extraordinare, într-un spectacol complet!

Iar dacă tot veni vorba de marionetiştii arădeni, atunci vă spunem că sâmbătă dimineaţa, la ora 11,00, este rândul lor să intre în festival, cu minunatul spectacol ALBĂ CA ZĂPADA, o adevărată bijuterie a artei animaţiei, regizat de Ildiko Kovacs, în scenografia Zofiei Krzyzanowski. Vor interpreta Adina Doba, Nuţi Dorobanţu şi Sorin Dorobanţu. După un spectacol atât de frumos, micii spectatori vor avea parte de o invitaţie de nerefuzat - un concurs de desene pe asflat, care va avea loc în Piaţa Avram Iancu. Şi, dacă tot au asistat la un festival plin cu poveşti care mai de care mai frumoase, copiii vor avea ca temă a concursului „povestea preferată“.

Ultimul spectacol din ediţia din acest an a EUROMARIONETELOR va avea loc duminică, de la ora 11,00, în sala Teatrului de Marionete. Trupa „Arcadia“ a Teatrului „Regina Maria“ din Oradea va reînvia cunoscuta poveste a SCUFIŢEI ROŞII, într-un spectacol care poate fi vizionat de toţi copiii ce au împlinit deja trei ani.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
ACUMA LA TV 06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa