Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 07 Iulie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Micul târg de cadouri deştepte vă aşteaptă la Cărtureşti

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 04 Decembrie, 2014 | Nr. accesari stire 17401 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Micul târg de cadouri deştepte vă aşteaptă la Cărtureşti

E un loc în oraș unde frigul lui decembrie e preschimbat în flori de gheață la ferestre, unde poveștile de citit la gura sobei stau împreună pe rafturi albe ca neaua,  unde aburii de ceai cu scorțișoară pot aduce Crăciunul chiar și-n inima lui Grinch. Găsiți acest loc la Târgul Cărtureștilor, deschis până la sfârșitul anului în toate librăriile Cărtureşti și online, la librarie.carturesti.net.

Aflat la a noua ediție, Târgul Cărtureștilor aduce laolaltă toate lucrurile care fac sărbătorile mai frumoase: cărți de citit cât se coc cozonacii, ceai și turtă dulce de pus în ghetuțe de Moș Nicolae, filme de văzut în după-amiezile leneșe petrecute în casă, îngerași și turturele de agățat în brad, board games și jucării pentru copiii mari și mici,  precum și multe idei de cadouri pentru cei dragi. Iată câteva, împărțite după gusturile destinatarilor:

Pentru prietenii cititori vă recomandăm Micuța Bijou, scrisă de nobelizatul Patrick Modiano, Prâslea cel Voinic şi Merele de Aur, o poveste reinventată și desenată în BD de Maria Surducan, Prozac 2. 90 de pastile împotriva tristeții, o culegere cu titlu elocvent, de Adriana Babeți, Povestiri de iarnă, de Karen Blixen sau Arta ca terapie, de Alain de Botton și John Armstrong, o carte numai bună de răsfoit înainte de rezoluțiile pentru noul an. Micii cititori vor despacheta cu drag Poveștile la gura sobei, Punci cu porunci, de Michael Ende, Tiptil Crăciunul se apropie, de Eugenia Glăvan, cu ilustrațiile Irinei Abaza sau clasica Poveste de Crăciun, de Charles Dickens.

Melomanii au și ei motive de bucurie: pot găsi sub brad albumul Angelei Gheorghiu, Guardian Angel. Christmas CarolsHoliday Wishes, de Idina Menzel, The Endless River, de Pink Floyd sau Funky Synthesizer 2.0, de Adrian Enescu.

Celor cărora le place să își pună planurile pe hârtie le-am aranjat rafturi întregi de carnete, agende și carnețele de la Moleskine (cu o delicioasă ediție specială în buline dedicată lui Minnie Mouse), Paperblanks (cu ale sale coperte de inspirație vintage sau de legătorie pariziană de secol XVIII), Knock Knock și multe altele.

Pentru că bradul este – să recunoaștem – vedeta sezonului, nu putem neglija colecțiile de decorațiuni pregătite pentru a-l îmbrăca la multe ace: porțelanuri diafane, reni din fetru și moși crăciuni din ceramică, clopoței, cheițe, globuri și căsuțe colorate. Nici restul casei nu trebuie neglijat: puteți scrie mesaje de Sărbători cu literele Kerria sau puteți să vă luminați biroul și noptiera cu ghirlande de lumini de la Kikkerland.

Pentru cei mai pretențioși prieteni de corespondență ai lui Moș Crăciun am pregătit, pe lângă jucării și jocuri, un incredibil 3Doodler cu care își pot modela propriul cadou, sau căști cu personalitate de la Skullcandy.

Pentru gurmanzi avem rețete fine de gemuri și dulcețuri turnate în borcane de sărbătoare de la Mrs. Bridges, ciocolată cu marțipan, turtă dulce, vinuri alese, ceaiuri cu portocale, cuișoare, ghimbir sau vanilie. Tot pentru ei am pus la raft cănile, ceștile și accesoriile de cafea și ceai care vor înveseli orice dimineață friguroasă.

Pentru a încerca pe îndelete toată ofertă pregătită, vă așteptăm în librării toată luna decembrie, la târgul-feeric al anului: Târgul Cărtureștilor.

 

Persoană de contact:

Cristian Cireap

0732.003.068share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
ACUMA LA TV 18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa