Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 04 August, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Topul Firmelor, ediția 2014 – un eveniment excepțional

Categorie stire Economic | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 03 Noiembrie, 2014 | Nr. accesari stire 4365 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Topul Firmelor, ediția 2014 – un eveniment excepțional

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a premiat elita mediului de afaceri arădean joi, 30. Octombrie, în cadrul evenimentului de gala Topul Firmelor organizat la EXPO Arad.        

 

Topul Firmelor este un barometru al situației economice locale, fiind oglindită activitatea societăților comerciale care au înregistrat cele mai bune rezultate  din punct de vedere economic, în anul financiar anterior. 

 

“Ca președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, sunt onorat să reprezint un mediu de afaceri prosper care, an de an, dă dovadă de profesionalism și excelență în business, la cele mai înalte cote.  Transmit sincere felicitări tuturor celor care se regăsesc în Topul Firmelor 2013, locul unde se întrunesc agenții cu cele mai notabile rezultate financiare pe parcursul unui an. Clasarea pe fiecare dintre locurile Topului este o realizare deosebită, iar cei care ocupă podiumul reprezintă elita învingătorilor într-o “arenă” economică atât de dificilă”, a declarat Gheorghe SECULICI, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

 

Clasamentul premianților a fost furnizat de către Camera de Comerț și Industrie a României, în baza unui regulament aplicat unitar, în toată țara.

 

Potrivit rezultatului financiar pe care agenții economici l-au declarat la 31. Decembrie 2013, 1.503 societăți comerciale se situează în primele 10 locuri ale clasamentului Topul Firmelor. Domeniul cel mai reprezentativ este cel al Serviciilor, cu un număr de 458 de companii clasate, urmat de Industrie cu 389 și la mică distanță de Comerț și Turism cu 368.

114 agenți economici aparțin domeniului Agriculturii, Pisciculturii și Pescuitului, în timp ce domeniul Construcțiilor e reprezentat în clasament de 112 operatori economici, iar Cercetare, Dezvoltare și High-Tech de 61 de societăți. În anul financiar 2013, firmele prezente în clasament au realizat o cifră de afaceri de 3.571 milioane de euro.

 

Pentru prima dată în istoria evenimentului, cei mai mari 10 Importatori se bucură de promovare în cadrul catalogului Topul Firmelor, în conformitate cu criteriile de clasificare pe care le prevede metodologia în vigoare. Topul Exportatorilor, reintrodus la ediția anterioară, a evidențiat cei mai importanți agenți economici din domeniu.

 

117 societăți au fost premiate cu Distincția de Excelență pentru prezența în ultimii trei ani consecutivi în primele trei locuri ale clasamentului Topul Firmelor, iar 175 de agenți economici au fost  răsplătiți cu Trofeul de Excelență pentru poziționarea în primele trei locuri în ultimii cinci ani consecutivi.

 

63 de companii din județ au reușit performanța de a se clasa în Topul Național al Firmelor și vor fi premiate în cadrul evenimentului de gală  organizat de Camera de Comerț și Industrie a României.

 

BIROUL DE PRESĂ AL CCIA ARAD

 

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
ACUMA LA TV 11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa