Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 13 Iulie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

ZIUA FACULTĂȚII DE ȘTIINȚE ECONOMICE LA UNIVERSITATEA DE VEST „VASILE GOLDIȘ” DIN ARAD

Categorie stire Economic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 27 Noiembrie, 2014 | Nr. accesari stire 2075 ori | Comentarii stire 0 comentarii

ZIUA FACULTĂȚII DE ȘTIINȚE ECONOMICE LA 
UNIVERSITATEA DE VEST „VASILE GOLDIȘ” DIN ARAD

Facultatea de Științe Economice este una din cele mai vechi facultăți din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, sărbătorind anul acesta 24 de ani de existență.

Datorită faptului că este o facultate care are legături puternice atât cu mediul de afaceri din zonă cât și cu învățământul preuniversitar, Facultatea de  Științe Economice  din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a organizat în data de 26 Noiembrie 2014 a III –a ediție a evenimentului „Ziua Facultății de Științe Economice”, eveniment în cadrul căruia au participat partenerii noștrii atât din învățământul preuniversitar, cât și cei din mediul de afaceri arădean.

Aşa cum ne-a obişnuit, Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad nu a neglijeat, nici cu această ocazie, cerinţele de informare atât ale cadrelor didactice şi elevilor din liceele arădene, cât şi ale studenţilor economişti şi ale specialiştilor ce îşi desfăşoară activitatea în domenii conexe mediului de afaceri arădean și nu numai.

Astfel Ziua Facultății de Științe Economice, eveniment de tip „porți deschise” s-a desfășurat  în 3 etape antrenând elevii liceelor arădene în prima parte, studenții și cadrele didactice ale facultății alături de partenerii noștrii de la DB Schenker în partea a II-a, respectiv specialiștii din domeniul piețelor financiare și partenerii noștrii de la IFB Fininvest și BVB în partea a III-a a evenimentului.

În prima etapă a evenimentului de acest an, începând cu orele 12.30, elevii de liceu din judeţul Arad (clasele IX – XII) vor participa la o serie de module scurte pe diverse teme de interes pentru ei cum sunt: Dezvoltarea carierei profesionale sau Rolul economistului în economia de piață module susținute de către cadrele didactice ale facultății noastre.

La finalul acestei prime părți s-a desfășurat și un eveniment mult așteptat de către elevii arădeni și anume festivitatea de premiere a căștigătorilor concursului de postere "CE MĂ FAC CÂND VOI FI MARE", concurs dotat cu premii substanțiale, astfel:

  • Premiul I: 900 LEI;
  • Premiul II: 650 LEI
  • Premiul III: 400 LEI
  • Mențiuni: 7 x 200 LEI 

                   În partea a doua a evenimentului, începând cu orele 14.00,  așa cum am amintit a fost organizat  workshopul intitulat „DB – Schenker se prezintă... studenților și cadrelor didactice ale Facultății de Științe Economice”, un workshop pe teme de logistică.

În partea destinată oamenilor de afaceri studenților și profesioniștilor din domenii cum sunt piețele de capital, băncile și asigurările, începând cu ora 15.30, a fost organizat un workshop cu tema Piețele de capital și bursa de valori în România”.

În cadrul acestui workshop de înaltă ținută științifică organizat în parteneriat cu IFB Fininvest și Bursa de Valori București am avut un invitat de marcă, în persoana domnului Stere FARMACHE, fost director general în cadrul Bursei de Valori București.

 Prin urmare, prin varietatea programului dezvoltat de organizatori, dar şi prin participarea a numeroşi invitaţi de prestigiu, evenimentul din acest an a fost o experienţă pozitivă şi utilă tuturor celor interesaţi de sfera afacerilor, contribuind în mod deosebit în orientarea  profesională a viitorilor absolvenţi de liceu.

Conf. Univ. Dr. Andrei ANGHELINA,

Decan al Facultății de Științe Economice

din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Aradshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa