Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 18 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ei sunt VIERMII !

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 23 Ianuarie, 2012 | Nr. accesari stire 7873 ori | Comentarii stire 1 comentarii

Ei sunt VIERMII !

Orice om care are citeva clase de scoala stie lucrul elementar ca atunci cind politicienii nu se mai cearta in parlament, conflictele coboara in strada.Pentru asta au fost inventate parlamentele. Pentru ca reprezentantii alesi ai oamenilor sa se poata certa , sa poata dezbate, sa poata aduce argumente pentru sau contra, intr-un cuvint sa poata discuta.

Toata lumea stie acest lucru, mai putin pedelistii. Partid de strinsura, obisnuit sa gindeasca  un singur om – Traian Basescu – pentru ei , pedelistii nu pricep in ruptul capului ce li se intimpla , de ce , dupa atitia ani de cind isi bat joc de poporul asta, a iesit lumea in strada.Brusc, au descoperit un cuvint in dictionar : dialog ! Ei, care in ultimii trei ani nu au vrut sa vorbeasca cu nimeni, pentru ca stiau tot despre toate, despre educatie, despre munca, despre sanatate, despre viata noastra, au descoperit dialogul.

Au redescoperit brusc , PARLAMENTUL, pe care l-au boicotat in toate felurile posibile. Ei , care nici macar nu se mai deranjau sa voteze , sa se ridice din banci pentru a-si sustine proiectele aberante de legi care ne-au dus la sapa de lemn, ei bine Khmerii portocalii au redescoperit DIALOGUL. Si PARLAMENTUL !

Culmea, un senator pedelist ne-a catalogat pe noi, cei care nu suntem pedelisti, ca fiind “viermii”, care nu intelegem ce reforma extraordinara fac ei pentru exterminarea poporului roman si prin urmare ii deranjam in afacerile , in imbogatirea pe care si-au programat-o pentru ei si in saracirea noastra, a “viermilor”.

Multimea din strada cere in ultima instanta un lucru extraordinar de simplu : ALEGERI ! Ca noi “viermii” sa putem alege niste oameni care sa vrea si sa stie sa faca ceva si pentru noi “viermii”, ca sa putem si noi trai mai bine.

Cu astia, cu Khmerii portocalii, cu aceasta gasca dezgustatoare, nu ami avem nici o umbra de sansa de a depasi criza, de a ne intoarce la o tara normala.Furia oamenilor s-a indreptat, pe buna dreptate , spre Traian Basescu, seful Khmerilor portocalii.Dupa aproape opt ani de cind conduce tara asta asa cum ii tuna am ajuns vai de capul nostru.

Nu mai conteaza nici o lege, nici o opinie, nimic. Dar conteaza ceea ce vrea “marele” Basescu si partidul lui de servitori……

Si, in sfirsit , romanii i-au spus AJUNGE ! Oricit vrea el sa ne convinga ca este cel mai destept om din lume, oamenii iesiti in strada ii spun ca nu este. Sa ne mai lase. Ne-am saturat de el si de gasca lui de profitori. GATA ! “Viermii” s-au saturat. Ei sunt VIERMI de fapt. Ei viermii portocalii. Si nesatui.

Dumitru Toma



share - facebook    share - twitter
TITUS a postat: Luni, 30 Ianuarie, 2012, 11:31 urmatorul comentariu:
Absolut de acord cu tot ce ati scris. Mai este o tema prioritara : indatorarea generatiilor viitoare ! Toti spun : Falca a facut liniile de tranvai; reapra podul Traian; a canalizat Bujacul si a asfaltat Gaiul. Asa este, dar cu ce consturi si cine va plati zeci de milioane de euro imprumutati ? Apoi cati bani au furat astia din aceste investitii ? Extraordinar !! Parcajul dintre liniile de tranvai in zona Biserica Rosie, a fost terminat, asfaltat si marcat in 2009. Era f. bun. Pentru a mai fuar ceva bani, in 2011 l-au asfaltat din nou, peste marcaje si peste gurile de canal, care acum incurca circulatia. Asa ceva !!! Extraordinar ! Copii si nepotii vor plati hotiile si talhariile acestor Khmeri portocalii !
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
ACUMA LA TV 21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta