Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 29 Martie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Cei buni.Cei răi

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 25 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 9482 ori | Comentarii stire 1 comentarii

Cei buni.Cei răi

Printre marile “realizari” ale regimului Basescu se numara si aceasta scindare profunda a societatii noastre in buni si rai.

Cei buni sunt , fireste, pedelistii si admiratorii lui Traian Basescu . Toti ceilalti, care nu sunt nici pedelisti si nici admiratori ai lui Traian Basescu, suntem cei rai.

Cei care nu intelegem si nu ne prosternam in fata “Marelui Conducator”. A “Geniului Carpatilor” . Noi suntem cei rai. Numai ca, odata cu impartirea societatii in buni si rai, “marele Conducator” a revarsat peste noi si tone intregi de ura. Niciodata in societatea romaneasca nu a fost atita ura.

Groasa, palpabila, frecindu-se de noi, murdarindu-ne. Deturnindu-ne de la aspiratiile normale ale unei societati. De fapt daca stai sa te gindesti , ce a realizat in atitia ani de cind este presedinte “marele Conducator” poti sa afirmi cu siguranta un singur lucru : acela ca imbolnavit societatea romaneasca de ura.

Desi alegerile terminate de curind i-au spus clar lui Traian Basescu ca nu-I mai vrem pe pedelisti si nici pe el, Basescu nu poate sari peste propria-I umbra. El este singurul destept , el este singurul care intelege , el este singurul care poate reprezenta Romania.Numai el are voie sa mearga la Bruxelles. Grav este ca in indirjirea lui meschina, Traian Basescu nu mai are limite.

Isi trimite servitorii prin strainate sa il faca de rahat pe primul ministru, doar, doar va putea sa-si mai impuna o data vointa.

Sa ne mai arate o data cine e cel mai tare din parcare.

El, numai el , trebuie sa mearga la Bruxelles. Chiar, in afara de faptul ca a risipit ura cu amindoua miinile peste Romania, ca ne-a umilit de fiecare data cind a putut, ca si-a batut joc de noi tot timpul , sustinind un guvern sinistru, ce a facut Traian Basescu in multii ani de cind este presedintele Romaniei ? Ca de construit nu a construit nimic.

Sinucigasul Adrian Nastase a bagat Romania in NATO si in Uniunea Europeana. Traian Basescu ce a facut pentru tara asta ?

Nimic ! Ah, ba da : a umplut-o de ura ! Mare realizare ! A unui “mare Conducator”… Manifestantii din Piata Universitatii si din toata tara au strigat mereu si mereu un singur lucru : “Jos Basescu” !

Pentru ca el nu mai reprezinta pe nimeni. In nici un caz nu mai reprezinta Romania.

Dumitru Toma



share - facebook    share - twitter
pt Toma a postat: Luni, 25 Iunie, 2012, 16:13 urmatorul comentariu:
Auzi, facatorule de pace, omul consensului si al iubirii dintre oameni indiferent de sex, rasa, orientare politica si religie, n-ai tu chef sa-ti tragi singur doua palme? Esti atat de idiot, crede-ma. Si by the way: intrarea in NATO din 2001 a fost opera si munca CDR, Guvernul Nastase doar a profitat politic de pe urma acelui eveniment. Eu zic sa te mai documentezi, pesedist imputit care scrie la comanda!
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
ACUMA LA TV 09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta