Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Lupul, năravul şi rochiţele doamnei Udrea

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 05 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1516 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Lupul, năravul şi rochiţele doamnei Udrea

Dupa Traian Basescu al doilea om politic cel mai detestat din Romania este de departe madam Udrea. Si nu intimplator ! Ministru intr-o vreme extrem de grea pentru tara, madam Udrea, a facut tot ce a putut sa ne arunce in ochi dispretul ei nemarginit pentru noi, muritorii de rand.

A facut ce a vrut cu miliardele de euro pe care i-a avut la dispozitie. In general madam Udrea a facut numai prostii, numai investitii paguboase si nefolositoare, dar foarte scumpe, foarte bine platite pentru firmele PDL. Din punctul de vedere al celorlalti madam Udrea a fost o catastrofa. Afisind un lux orbitor intr-o perioada in care romanilor li se taiau salariile si cu o aroganta pe masura, madam Udrea s-a instalat firesc pe locul secund al celor mai detestate personaje din tara aceasta.

Dar iata ca vine campania, vin alegerile si madam Udrea incepe sa se teama de toate matrapazlicurile pe care le-a facut. Pentru viitor ar fi buna imunitatea parlamentara….. Nu se stie niciodata cind e de folos. Dar unde sa candideze madam Udrea ? Unde in Romania nu va da lumea cu pietre dupa ea ? Si atunci da fuga in parohia prietenului Gheorghe Stefan (Pinalti) incercind sa se ascunda de furia oamenilor. Brusc, rochitele de 15.000 de Euro sunt lasate in dulap, madam Udrea descopera ca poata purta si haine, mai mai putin scumpe, drept care- mai nou !- se imbraca, modest si numai in negru. Intr-un cuvint, sobru. Asa cum ii sta unui politician care traieste din banii alegatorilor. Deci se poate si asa ! Mai normal. Si cine a oprit-o pina acum sa fie mai modesta, mai putin extravaganta ? Nimeni. Madam Udrea- ca si toti ceilalti pedelisti- a crezut ca ei pedelistii, vor ramine la putere pentru totdeauna. Ca sunt de neinlocuit . Nu numai ca sunt de inlocuit, dar trebuie OBLIGATORIU sa-I inlocuim. Daca vrem sa avem in viitor vreo sansa. Daca nu…… atunci raminem cu ei. Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea nenorocire !!!

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa