Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

România- ţara în care copiii sunt de vânzare

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 12 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1506 ori | Comentarii stire 0 comentarii

România- ţara în care copiii sunt de vânzare

Regimul Basescu si PDL au saracit aceasta tara fara mila. Cu un cinism incredibil. Cu o indiferenta uimitoare. Si, dupa ani de zile in care Basescu si cu ai lui (PDL) au “condus” Romania asistam la intimplari scoase parca dintr-o carte de groaza.

In tara noastra exista parinti care isi vind copiii. De ce o fac ? In primul rind din cauza incredibilei saracii in care ne-a adus Basescu si ai lui (PDL). Ei, Basescu si ai lui (PDL) s-au declarat de “dreapta” ! Au declarat ca statul social (desi este prevazut in Constitutie) a murit !!!

Ca statul nu mai poate ajuta pe nimeni…. Tot soiul de timpenii ! Pentru ca, pe de alta parte, PDL-isti se “ajutau” de zor din banii statului si traiau intr-un lux desantat. Cind era vorba de pedelisti, statul era teribil de saritor, de generos cu banii pentru pedelisti. Dar numai pentru ei. Restul Romaniei- care nu era pedelista- putea sa crape. Sau sa-si vinda copiii ! Nimeni, niciodata nu va putea sa-i ierte pe acesti indivizi care ne-au calcat in picioare, care si-au facut pantofii cu vietile noastre. In numele a ce ? In numele bunastarii noastre ? NU !!! In numele bunastarii LOR !!!

Si uite asa, din cauza saraciei, din cauza lacomiei si a indiferentei pedelistilor am ajuns la situatia sinistra in care parinti romani isi vind copiii. Bine, bine, poate sa-mi spuna un rautacios, aici nu este vorba numai de lacomie si indiferenta, de incompetenta nemaivazuta a pedelistilor, este vorba si de calitatea umana a respectivilor parinti.

Este adevarat ! Respectivii parinti sunt niste monstri ! Dupa parerea mea sunt niste animale. Dar eu vorbeam despre cei care ii imping pe oameni pina acolo incit iese din ei tot ce este mai urit. Dupa parerea mea cel mai nenorocit regim pe care Romania l-a avut vreodata este regimul Basescu. Basescu si ai lui (PDL) au facut atita rau acestei tari incit vom avea nevoie de ani buni pentru a reconstrui tot ce a darimat, tot ce a murdarit, tot ce a batjocorit. Si te intrebi de ce a facut-o ? Raspunsul este unul singur : pentru ca nu le-a pasat de noi. Noi am fost pentru ei niste “viermi” . Dar in 9 decembrie “viermii” vor vota !

Dumitru Toma

 

 

 

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa