Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Voalul negru al dezamăgirii

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 14 Ianuarie, 2013 | Nr. accesari stire 1598 ori | Comentarii stire 1 comentarii

Voalul negru al dezamăgirii

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, convingerea mea este ca USL-ul n-ar mai trece de 50 %. Aceasta pierdere ultrarapida a increderii populatiei se datoreaza in exclusivitate masurilor stupide si minciunilor pacaliciului national Boculet-Ponta.

Pe 9 decembrie 2012 romanii au iesit din casa pe o vreme ingrozitoare ca sa voteze impotriva regimului Basescu-Boc, care si-a batut joc de ei cum nimeni nu si-ar fi inchipuit vreodata. Atunci i-a minat ura pe romani. Acum, daca ar avea loc alegeri dezamagirea cumplita pe care Boculet-Ponta ar arunca-o asupra noastra i-ar tine pe romani in casa.

In doar o luna de zile acest individ lipsit de onoare a redus cu 10-15 % valul de simpatie de care se bucura USL-ul.

Marturisesc, nici eu n-as mai vota USL-ul, tot din pricina acestui jalnic pacalici pe nume Boculet-Ponta. Care, la doua zile dupa victoria zdrobitoare din alegeri se apuca sa faca acelasi lucru ca si acel nimeni pe nume Boc.

Dar daca in cazul lui Boc nimeni nu avea nici o pretentie de la el, fiindca era un servitor dezgustator, in cazul lui Boculet-Ponta am crezut ca avem de-a face cu un om politic tinar, l-am suspectat chiar de o oarece inteligenta. Ne-am inselat cu totii !

Boculet-Ponta este departe de ceea ce inseamna om politic, el este doar un POLITRUC nenorocit care isi bate joc de sperantele si asteptarile puse in el. Indiferent de costuri, indiferent de situatia catastrofala in care se afla tara, Boculet-Ponta trebuia sa se tina de cuvint, de ceea ce a promis in campanie electorala. El nu venea din opozitie- cunostea foarte bine ceea ce poate promite si ceea ce nu poate promite, asadar nu are nici o scuza pentru taierile aberante si ticaloase pe care pe care le-a facut la doua zile dupa cistigarea alegerilor. Si despre care nu a suflat vreo vorba inainte de alegeri.

La Bucuresti revolutionarii pe care Boculet-Ponta i-a mintit ingrozitor au inceput protestele.

Asa s-a intimplat si in decembrie 2011 cind la Timisoara, revolutionarii au inceput primii protestele. Sindicatele vor urma cit de curind.

Omul este de nimic, pacaliciul national Boculet-Ponta arunca peste Romania valul negru al dezamagirii. Pentru ca este doar un nenorocit de POLITRUC……

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Mircea a postat: Vineri, 18 Ianuarie, 2013, 10:34 urmatorul comentariu:
Romanii au avut ocazia timp de vreo 8 luni sa vada cum se comporta USL-ul la guvernare cu Victor Ponta ca prim ministru. Jalnic adica! Dar degeaba: tot i-au votat in numar mare la alegerile din 9 decembrie. Asa ca, cine se considera dezamagit dupa alegeri ... imi cer scuze sa o spun... e cel putin naiv.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
ACUMA LA TV 05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa