Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Guvernul Ponta 2 : mare, foarte mare ! Şi complet inutil

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 28 Ianuarie, 2013 | Nr. accesari stire 1587 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Guvernul Ponta 2 : mare, foarte mare ! Şi complet inutil

Marea, vesnica problema a noastra a romanilor, este aceea ca nu am avut si nu avem conducatori adevarati. Care sa iubeasca tara asta amarita. Astfel, tara a incaput pe mina unor indivizi care n-aveau ce sa caute in fruntea tarii. I-am avut pe ministrii Basescu-Boc si Khmerii lor portocalii care au nenorocit Romania cu o furie, cu o dusmanie de neimaginat .

A venit apoi premierul acela inventat de Basescu, Unguent, pe care il interesa tara tot atit de mult cit il interesa peretele din fata lui. Si apoi, cand noi chiar nu mai suportam ceea ce se intimpla , a venit Pacaliciul national Ponta si, din nou, am fost mintiti, inselati si tradati de un asa zis politician tinar. Aiurea, politican tinar !

Ponta s-a dovedit un politruc, un mincinos, un alunecos , un individ care ne dispretuieste la fel de mult ca si cuplul sinistru Basescu-Boc.

La doua zile de la victoria in alegeri, Ponta si-a inceput recitalul impotriva poporului roman. Cu aceeasi ura, cu aceeasi nepricepere , cu acelasi dispret impotriva romanilor care l-au dus la victorie. Din 9 decembrie 2012 si pina acum Ponta o tine intr-un potop de taxe si impozite de parca si-ar fi propus sa ne extermine pe toti. Dar intre timp Boculet-Ponta si-a facut guvernul. Desi urla pe toate canalele de telviziune ca trebuie sa facem economii, ca nu sunt bani.... pentru guvernul lui marunt s-au gasit bani. Ginditi-va numai cite sute de consilieri are guvernul marunt a lui Boculet Ponta, consilieri care iau banii statului degeaba. Pentru asta sunt bani ! Dar pentru bolnavii de cancer, pentru medicamentele lor, nu sunt bani. Aceeasi indiferenta criminala, acelasi dispret fata de romani. Acest Pacalici national, care a fost dus la putere de dorinta apriga a romanilor de putina dreptate, nu este cu nimic mai bun decit cuplul sinistru Basescu-Boc. Pacaliciul national Ponta si guvernul lui mamut se dovedesc, pina acum, absolut inutili.

In afara de a cocosa poporul cu noi taxe, de a mai inventa o modalitate de a-l jefui, de a ne face viata un iad, Ponta si guvernul lui nu sunt buni de nimic... Ne conduc aceiasi prosti dintotdeauna. Un guvern care nu face bine pentru poporul lui este un guvern inutil. Ca si guvernul Ponta.

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa