Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 29 Martie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Calul de bătaie al Europei

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 18 Februarie, 2013 | Nr. accesari stire 1426 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Calul de bătaie al Europei

Noul si marele scandal al carnii de cal care, cica, ar fi provenit din Romania, ne-a aratat cit de repede, cit de usor ni se pune noua, romanilor, etichete de vinovat pe frunte. Si ne-a mai aratat un lucru : dupa aproape zece ani de cind “domneste” peste Romania, “marele” Conducator a izbutit sa distruga tot ce a atins. Nu numai tara, dar si intregul ei sistem diplomatic, care reactioneaza greoi si fara entuziasm atunci cind trebuie sa apere Romania.

Dupa aproape zece ani de cind numeste in functii de ambasador numai si numai servitori cuminti care nu ii ies din vorba, Traian Basescu se poate lauda ca a facut praf si diplomatia romaneasca , adica unul din mijloacele de aparare a tarii.

El, “marele” conducator are numai servitori in ambasadele Romaniei si nu vrea sa numeasca pe nimeni altcineva care, doamne fereste, nu ii saruta condurii si nu ii jura credinta.

Profesionalismul, activitatea meritorie din anii precedenti, nimic nu conteaza daca nu esti “omul lui Basescu” poti sa fii prost, incult, esti numai bun sa reprezinti tara. Si ne mai miram ca am ajuns calul bataie al Europei. Sa nu ne mai miram…. Intimplator am iesit cu fata curata din scandalul carnii de cal. Am avut noroc ! Fiindca ambasadorii- slugi ai lui Basescu sunt numai buni de pus in vitrina si aratati cum nu trebuie sa fie diplomatia romaneasca.

Vorba lui Mircea Badea, la noi “mama imbecililor e tot timpul gravida”. “Marele” conducator, dupa ce a tacut cu greu in ultimele doua-trei luni, incepe sa prinda iarasi curaj si acum o impinge din rasputeri pe Elena Udrea la presedintia PDL. De parca nu le ajunge pedelistilor cit au cazut in sondaje…. De parca nu le ajunge ca au luat o bataie sora cu moartea in alegeri……. Acum, Basescu o vrea pe Elena Udrea sefa la PDL. Foarte bine ! S-o punem sefa pe madam Udrea. In sfirstit vom vedea PDL-ul cam la acelasi nivel cu PNTCD.

Acolo unde ii este locul. La noi “mama imbecililor e tot timpul gravida”……..

Dumitru Toma



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta