Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Vom reveni cândva la normalitate ?

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 11 Martie, 2013 | Nr. accesari stire 846 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Vom reveni cândva la normalitate ?

Drumul nostru, al romanilor, spre o societate normala, in care legea sa fie cu adevarat respectata se dovedeste teribil de greu.

Dupa ce aproape tot ce se putea distruge si deforma in societatea romaneasca a fost distrus si deformat de Basescu si oamenii lui, drumul spre normalitate pare mai greu ca niciodata. S-a declansat o lupta surda si urita de gherila pe care Basescu si oamenii lui o poarta cu noi, cu societatea romaneasca. Lucruri simple, grozav de normale in alta parte , sunt nu complicate ci extraordinar de complicate la noi. A votat Consiliul Superior al Magistraturii eliminarea a doi judecatori basisti din Consiliu ? A votat ! Dar…. Se pare ca nu este suficient. Pentru ca cei doi judecatori sunt oamenii lui Basescu ei nu vor sa plece – asa cum este normal-din CSM si se agata cu dintii si ghearele de pozitiile lor privilegiate de unde ar putea sa-l mai serveasca pe “marele” conducator. In afara de voia “marelui” conducator nu mai conteaza nimic in tara asta. Si “marele” conducator stie ca daca pierde influenta nefasta pe care o are asupra justitiei vor veni vremuri grele pentru el.

Si atunci, intregul sistem pus la cale de Basescu si ai lui, simtindu-si pierirea, lupta din rasputeri sa-si pastreze pozitiile.

Ne-a ametit “marele” conducator cu independenta justitiei insa aceasta “independenta” inseamna ca justitia sa faca ceea ce vrea “marele” conducator.

Desi au o majoritate superconfortabila, cei de la USL trebuie sa cistige fiecare pas ducind o adevarata lupta la baioneta cu sistemul ticalosit al lui Basescu.

Doar astfel, pas cu pas, batalie dupa batalie, vor izbuti cei de la USL sa demonteze teribilul sistem al Basescu, care nu vrea sa lase aceasta tara sa redevina o tara normala.

Si Basescu si oamenii lui stim ca batalia e pierduta , dar nu se lasa. Sunt multe interese in joc, multi bani si multa putere.

Insa, in final, tot acolo vom ajunge. La eliminarea sistemului ticalosit a lui Basescu. Dar….. Doamne ! ce greu este sa revii la normalitate !!!

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa