Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ce preşedinte puteam avea !

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 22 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 1454 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ce preşedinte puteam avea !

Reintoarcerea lui Adrian Nastase, dupa noua luni si jumatate de mars fortat prin iad, adica dupa noua luni de inchisoare si primirea extraordinara pe care i-au facut-o cei 5000 de delegati la Congresul PSD ne-a reamintit tuturor cum stim noi romanii sa ne batem joc de oamenii de valoare pe care ii avem si ne obliga inevitabil, sa ne gindim ce presedinte puteam sa avem !

Puteam, dar romanii l-au ales pe... acest Basescu, pe acest om care nu a iubit niciodata Romania si nici pe romani, ba dimpotriva, a facut – vezi anul trecut- tot ce a putut impotriva tarii lui.... unde s-a mai pomenit- in afara de Romania ca un presedinte sa-si urasca atit de tare tara, minjind-o in toate felurile, mintind despre Romania, el si oamenii lui, cu un singur scop, sa-si pastreze puterea. Puterea pentru el si oamenii lui.

De altfel, in toti acesti ani, pe acest... Basescu si oamenii lui i-a interesat un singur lucru : puterea ! Care putere le-a adus, bineinteles, averi pe care putem doar sa le banuim.

Daca stai si privesti cu obiectivitate inapoi nu poti sa nu te intrebi de ce l-o fi placut poporul roman pe acest... Basescu, care s-a dovedit a fi o catastrofa pentru aceasta tara. De construit nu a construit nimic. De cind este presedinte nu a facut decit sa darime.....

Prin guvernele lui Boc si Ungureanu, ne-a aratat ca ne uraste pe noi, pe romani. Adrian Nastase, probabil cel mai bun prim ministru postdecembrist, care a pierdut alegerile pentru functia de presedinte al Romaniei a platit ani de zile pentru ca a indraznit sa concureze cu ‚marele” Conducator. Hartuit fara incetare si, in cele din urma, incarcerat, de catre Basescu si catelul lui, Morar, dezgustatorul catel Morar, Adrian Nastase se reintoarce cu fruntea sus.

Basescu si catelul Morar nu au reusit, de fapt nimic, decit, poate, sa il transforme pe Adrian Nastase intr-un martir. Si sa ne oblige pe noi, pe romani, sa ne intrebam ce presedinte am fi putut avea.

Fara nici o indoiala infinit mai bun decit acest..... Basescu.

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa