Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

"Marele" Conducător şi revizuirea Constituţiei

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Marti, 18 Iunie, 2013 | Nr. accesari stire 1435 ori | Comentarii stire 0 comentarii


Încă puţin şi se vor împlini zece ani de când Traian Băsescu "domneşte" peste România. O "domnie" aberantă, nocivă şi complet indiferentă, la nevoile României şi ale românilor. Sunt zece ani care au trecut peste noi şi au lăsat urme adânci. Zece ani în care România n-a mai avut nevoie de duşmani din afară pentru că marele duşman, Traian Băsescu, era chiar în fruntea ei.


Anul trecut, românii au spus exact ce gândeau despre acest individ şi i-au cerut să plece acasă. Să ne lase să trăim şi să respirăm fără prezenţa lui nocivă. Cu ghearele bine înfipte în putere, Traian Băsescu nu s-a lăsat dus, deşi 7.400.000 de români i-au spus să plece. Acum acest individ încearcă din nou să revină în centrul puterii din România. Aproape nimeni nu-l mai vrea, dar el se încăpăţânează să distrugă ceea ce mai poate. De ce? Mai are un an de mandat şi ar trebui să stea liniştit, dar nu poate. E adevărat, mai are mulţi servitori plasaţi prin diverse funcţii importante, dar vremea lui s-a dus. Orice ar face! Orice mizerii ar mai inventa împotriva românilor şi a României, oricâtă răutate ar avea în el - şi are! - Traian Băsescu nu se poate abţine să nu ne arate cât de puternic este el, în ciuda votului care l-a desfiinţat ca om politic major.


Care mai este miza lui de atacă revizuirea Constituţiei cu atâta furie? Nici una! Şi atunci? Ce vrea? De ce nu ne lasă în pace? Pentru că simte că, ÎNCĂ, mai poate face rău. Şi, se pare, bucurie mai mare pentru Traian Băsescu nu există. Toată lumea ştie cu câtă disperare urăşte Traian Băsescu parlamentul. L-au suspendat de două ori. Pe el! Pe marele nimic Băsescu! Şi-atunci trebuie - înainte de a pleca - să încerce să dea o lovitură de moarte parlamentului. Pe care tot el l-a umplut cu tot soiu de neisprăviţi aleşi uninominal...


Da, după zece ani de făcut rău României Băsescu are o mare experienţă a răului. Din nefericire, mai trebuie să-l suportăm un an. Până la urmă tot vom scăpa de acest individ! Va fi o zi luminoasă pentru România!


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
ACUMA LA TV 05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa