Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Căldură mare, idei puţine

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Marti, 25 Iunie, 2013 | Nr. accesari stire 1458 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Căldură mare, idei puţine

E căldură mare. Ţara gîfîie sub zăpuşeala care ne zdrobeşte, dar "marele" Conducător nu are pace. Ultima sa idee "genială" este aceea că ar susţine la preşedenţie o FEMEIE! Sigur, nu orice femeie, ci una blondă, apropiată sufletului său, pe Elena Udrea, care, vă amintiţi? a fost cel mai bun ministru din detestatul cabinet Boc. Ea era cea mai bună "absorbatoare" de fonduri europene.


Cum spuneam, căldură mare, idei puţine. "Marele" Conducător face - mereu şi mereu - aceeaşi porcărie, care ne-o face de aproape zece ani: şmecherii, dezinformări şi nesfîrşite minciuni. Uimtior este că nu oboseşte. Că nu se plictiseşte. Sau probabil, este atât de disperat că nu mai poate controla el totul încît a ajuns să se autoplagieze. Oricum, după aproape zece ani de "domnie" peste România am ajuns să ştim despre Traian Băsescu că îl interesează cu adevărat doar persoana sa şi, poate, apropiaţii lui. Ţara, dă-o dracului! Deşi este pus la colţ de poporul român, Traian Băsescu nu se poate stăpîni să nu încerce aceleaşi metode cu ajutorul cărora a minţit şi a batjocorit poporul român.


Este evident pentru oricine că Băsescu nu mai are nici un rol în alegerea viitorului preşedinte ale României. Noi sperăm să fie un om căruia să-i şi pese de această ţară, un om care să fie cu adevărat preşedintele României, nu doar să ocupe postul de preşedinte şi în rest să se ocupe numai de minciuni, manipulări şi porcării. Ei, bine, un asemenea om - eu, unul, l-am identificat în persoana lui Crin Antonescu - îl înspăimîntă pe Traian Băsescu.


Om politic terminat, Traian Băsescu mai baletează fără graţie, mizînd pe acea constanţă a societăţii româneşti, că întotdeauna sunt proşti care să te creadă. Pentru că este adevărat, numai proştii îl mai pot băga în seamă pe Traian Băsescu. Atacurile lui împotriva revizuirii Constituţiei, împotriva lui Crin Antonescu, de fapt, împotriva noastră a tuturor, sunt semnele unei disperări fără margini. Trist bilanţ după zece ani de "domnie"...


Dumitru Toma   share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa