Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

S-a reactivat Curtea cu Servitori

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 01 Iulie, 2013 | Nr. accesari stire 1807 ori | Comentarii stire 0 comentarii

S-a reactivat Curtea cu Servitori

Cea mai sinistră şi băsistă instituţie a statului român, Curtea Constituţională, sau mai bine zis Curtea cu Servitori, s-a reactivat şi şi-a reluat deciziile împotriva românilor. La ordinul "marelui" Conducător!


Vă amintiţi cum la ceremonia de numire a noilor judecători, "marele" Conducător le-a spus că nu-i place cum s-a revizuit Constituţia şi, în faţa naţiunii, le-a dat ordin să boicoteze această revizuire care nu îi aparţine "marelui" Conducător şi prin urmare nu poate fi bună! Şi Curtea cu Servitori s-a conformat imediat. Legea privind modificarea pragului la referendum la 30% de la 50% nu au putut să o declare neconstituţională, pentru că nu era nimic neconstituţional în ea, dar au inventat altceva: da, legea este constituţională, a zis Curtea cu Servitori, dar se poate aplica abia peste un an.


Acest individ mărunt, acest nimeni care se numeşte Băsescu şi care în aproape zece ani de "domnie" nu a făcut nici măcar un lucru bun pentru România, continuă să distrugă tot ce poate. Acum, pentru că nu i-a aprobat parlamentul legea lui de modificare a Constituţiei, actuala revizuire a Constituţiei a devenit Constituţia unei "găşti" cu care, nu-i aşa, "marele" Conducător nu poate fi de acord!?


Nu ştiu cum va reacţiona conducerea USL, nu ştiu ce va face la acest nou blocaj pe care acest duşman al României, Traian Băsescu, îl pune din nou la cale cu o bucurie dementă, dar trebuie să-şi păstreze calmul şi să-şi pregătească bine de tot cărţile. Eventual să amîne chiar revizuirea Constituţiei. Nu ştiu ce vor face la acest atac dezlănţuit a lui Băsescu dar timpul curge în defavoarea "marelui" Conducător. Poate de aici disperarea lui Băsescu? Poate de aici nevoia asta bolnavă de a mai dovedi o dată că el e cel mai tare din parcare, că dacă el nu vrea nimic nu se poate face în România? Poate. Oricum liderii USL plătesc acum faptul că nu s-au dus până la capăt cu demiterea lui Băsescu. Pe cine nu-l laşi să moară nu te lasă să trăieşti...


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
ACUMA LA TV 05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa