Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

"Mare" Conducător şi "mare" apărător al justiţiei!

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 15 Iulie, 2013 | Nr. accesari stire 1382 ori | Comentarii stire 1 comentarii


Marea miză a revizuirii Constituţiei este aceea că - în sfîrşit - îi va pune pe procurori şi avocaţi pe aceeaşi treaptă. Aşa cum e firesc! De fapt, amîndoi, procurorul şi avocatul, sunt...avocaţi! Procurorul, avocatul statului, în numele căruia acuză, avocatul, reprezentantul legal al clientului său. Numai că "marelui" Conducător se pare că nu-i place revizuirea Constituţiei, aşa că - cu înţelepciune - se pare că USL-ul a hotărât că va face revizuirea la anul care vine. Adică în 2014.


"Marele" Conducător şi-a adus aminte că el, şi numai el, este "marele" apărător al justiţiei. Problema este că "marele" Conducător este el însuşi un client al justiţiei, avînd nu ştiu cîte dosare blocate de imunitatea prezidenţială. Deci "marele" Conducător, din spatele imunităţii prezidenţiale, face el dreptate în România şi vede în jurul lui numai vinovaţi. Însă şi imunitatea prezidenţială se termină cîndva. Au mai rămas sub 500 de zile şi "marelui" Conducător îi va dispărea imunitatea prezidenţială. Fără pavăza imunităţii, va mai rămîne oare "marele" apărător al justiţiei? Mă îndoiesc foarte tare! Dacă nu are el ceva de cîştigat Traian Băsescu este complet dezinteresat.


Europarlamentarul Elena Băsescu ne spunea în urmă cu cîţiva ani că un om ca tatăl ei se naşte la 300 de ani. Poate un om care să-şi urască ţara şi pe români aşa cum îi urăşte Traian Băsescu se naşte la 300 de ani. Da, asta pot să cred! Deocamdată "marele" Conducător mai are nevoie de justiţie ca să-şi facă jocurile lui mărunte şi dezgustătoare, ca să blocheze tot ce ar putea funcţiona în România. Şi-atunci este şi "mare" apărător al justiţiei. Justiţie care nu i se aplică şi lui...Dar mai sunt mai puţin de 500 de zile şi justiţia i se va aplica şi lui.


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Mediocrul Adevarat a postat: Marti, 16 Iulie, 2013, 10:27 urmatorul comentariu:
\"Marele\" conducător nu va păţi nimic nici după terminarea mandatului, aşa cum s-a întâmplat şi cu ceilalţi \"MARI\" sau \"mari mai mici\". Teama de consecinţeţe deşirării \"ghemului\" care ar putea să afecteze cam tot ce se întâmplă la vârful politicii, dar mai ales în rândurile \"marilor\" oameni (zişi) de afaceri. Să nu ne îmbătăm, deci cu apă rece.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
ACUMA LA TV 05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa