Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Nimeni, NICIODATĂ, nu a câştigat războiul cu presa

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 29 Iulie, 2013 | Nr. accesari stire 1403 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Nimeni, NICIODATĂ, nu a câştigat războiul cu presa

Traian Băsescu nu mai are răbdare. Încet, inexorabil, mandatul lui se apropie de final şi el mai are de plătit atîtea şi-atîtea poliţe. De pildă, Antenei 3, pe care o detestă din tot sufletul. Antena 3 care - îi place sau nu "marelui" Conducător - are, probabil, cea mai bună garintură de gazetari din acest moment. Antena 3 care, atunci cînd România era sufocată de ciuma portocalie, a fost singura voce ce sărea în apărarea libertăţii şi democraţiei în această ţară. Aşadar, Antena 3 trebuie pedepsită!


Dar de ce graba asta? Pentru că, peste cîteva luni mandatul de şef al CSM al doamnei Hăineală se termină. Şi dacă vine, aşa cum e normal, un judecător care nu va mai suporta tot felul de abuzuri ale procuriorilor? Ura viscerală a lui Traian Băsescu împotriva Antenei 3 a fost dezvăluită de consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care a postat pe internet o imagine cu Antena 3 în spatele gratiilor. Acest omuleţ fără importanţă, Sebastian Lăzăroiu, care încearcă de ani de zile să se bage în seamă şi care are o singură calitate unanim recunoscută - aceea de servitor - a exprimat clar şi limpede gîndurile şi dorinţele "marelui" Conducător.


L-a dat afară Băsescu pentru incredibila mîrlănie? Nu! S-a atacat madam Hăineală că un consilier prezidenţial cu rang de ministru se antepronunţă, amestecîndu-se în treburile justiţiei? Acum nu e atacat statul de drept? Nu! Şi atunci ce concluzie poţi să tragi? Aceea că Băsescu şi ai lui vînează Antena 3. Prea se potrivesc toate. Deşi încearcă de ani de zile să pună pumnul în gură Antenei 3, "marele" Conducător se pare că va da din nou chix.


Nu ştiu pentru ce o urmăresc procurorii pe Antena 3, însă ştiu că niciodată Băsescu nu va avea credibilitatea Antenei 3. Şi mai ştiu că nimeni, NICIODATĂ, nu a cîştigat războiul cu presa! Deşi "marele" Conducător şi-a imaginat că poate să facă şi asta. Nu poate! Nu este aşa de deştept! Nici el şi nici Lăzăroii lui.


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa