Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 24 Noiembrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Eugen Nicolăescu: Morar trebuie schimbat în regim de maximă urgenţă

Categorie stire Generale | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 11 Septembrie, 2012 | Nr. accesari stire 7302 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Eugen Nicolăescu: Morar trebuie schimbat în regim de maximă urgenţă

Presedintele PNL Bucuresti, deputatul Eugen Nicolaescu, solicita ca Ministerul Justitiei si Consiliul Suprem al Magistraturii sa promoveze "in regim de maxima urgenta" schimbarea din functie a procurorului sef al DNA. Liderul liberal este indignat de declaratiile lui Daniel Morar privind fraudele de la referendum.

"Este o depasire flagranta a atributiilor si responsabilitatilor pe care le are procurorul sef al DNA si asta imi spune inca o data ca Daniel Morar este departe de neimplicarea in politica si ca este o simpla unealta a lui Traian Basescu. Prin aceste afirmatii asta dovedeste.

Impotriva lui Morar, lucrul cel mai important care se poate face este sa plece cat mai repede din post. Ministerul Justitiei si CSM-ul trebuie sa promoveze in regim de maxima urgenta procedura de numire a unui nou procuror sef la DNA, ca sa scapam de o asemenea calamitate cum este domnul Morar, calamitate din punct de vedere profesional, din punct de vedere moral si mai ales pentru ca executa comenzile politice ale lui Traian Basescu", a declarat Eugen Nicolaescu pentru Ziare.com.

Seful DNA, Daniel Morar, a declarat, duminica seara, la Realitatea TV, ca "in toate sectiile verificate pana acum de procurori, sunt zeci de sectii pe raza a cinci judete, s-au gasit indicii si probe ca votul a fost fraudat in proportie de 5-10-15%".

"Din primele investigatii, verificand bazele de date sau acele declaratii date prin sate sau prin localitati ale tarii, s-au constatat alte aspecte, ca exista liste cu fantome, persoane care nu exista. Seria si numarul de buletin sau CNP nu au fost identificate in bazele de date.

Exista persoane care nu au votat. Ele erau plecate in strainatate, la munca, dar ele apar ca ar fi votat si in mod corespunzator buletinele ar fi fost introduse in urne.

Exista persoane din teatrele de operatiuni care au votat in localitatile locale in conditiile in care erau in Afganistan. Exista persoane care erau in peniteciar. Exista persoane decedate, care figureaza ca au votat sau care se aflau in penitenciar in acea zi, in executarea unor pedepse, si care au votat iarasi in localitatile lor natale. Toate acestea duceau la ideea unei fraude", a mai spus seful DNA.

Nicolaescu: Ne-a luat Dumnezeu mintile, daca Morar ajunge procuror general

Deputatul PNL a exclus posibilitatea ca Daniel Morar sa fie numit in locul Laurei Codruta Kovesi. Mandatul actualului procuror general expira in 2 octombrie.

"Numirea lui Morar ca procuror general ar insemna ca tuturor ne-a luat Dumnezeu mintile si ca nu suntem in niciun fel atenti la ce se intampla in aceasta tara, la cine isi bate joc de lege, la cine pune Constitutia intre paranteze, chiar nu ne batem joc de noi si nu ne batem joc de populatie", a spus Eugen Nicolaescu.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
ACUMA LA TV 11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa