Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 16 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Cele mai inedite metode de a slăbi

Categorie stire Generale | Autor stire Lit | Data publicare Marti, 20 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1208 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Cele mai inedite metode de a slăbi

Nu este pentru nimeni un secret faptul ca o dieta echilibrata, cu un numar de calorii bine calculat, alaturi de sport, te ajuta sa slabesti. Totusi, mai sunt si alte modalitati de a face acest lucru, unele dintre ele fiind total inedite.


Iata cateva dintre acestea, potrivit Blisstree.com:


Ai mai multe orgasme


Un studiu din 2002 arata faptul ca barbatii englezi care au declarat ca au cele mai multe orgasme sunt si cei care au un risc de mortalitate cu 50% mai redus fata de restul. Cercetatorii americani spun ca o rata crescuta a ejacularii ajuta la diminuarea riscului de cancer de prostata, te face sa arati mai tanar, sa ai o piele stralucitoare, iti intareste sistemul imunitar si functioneaza chiar si pe post de antidepresiv.


In plus, ajuta si la arderea grasimilor, astfel incat te vei simti mai bine si vei arata mai bine.


Probioticele


Probioticele au un rol benefic fantastic asupra sistemului digestiv, mai ales in descompunerea si eliminarea estrogenului. Ele ajuta la prevenirea constipatiei, reducerea simptomelor alergice si intarirea sistemului imunitar si a pielii.


In plus, te ajuta si sa scazi in greutate, imbunatatind raspunsul corpului la insulina si reducand inflamatiile. Astfel, previn diabetul de tip 2.

Incearca sa devii mai alcalin


Excesul de aciditate in organism poate sa interfereze cu hormonii si glandele care sunt respnsabile de greutate. In plus, apar probleme de sanatate atunci cand sistemul digestiv si fluidele din organism sunt impinse in zone inconfortabile de pH. Corpul nu se mai detoxifica asa de bine cum ar trebui si apar oboseala si schimbari bruste de atitudine.


pH-ul se masoara de la 0 la 14, cu cat este mai scazut, cu atat aciditatea fiind mai mare, ceea ce inseamna ca este prezent si mai putin oxigen. Testeaza-zi urina si ia masurile necesare.


Nu uita de uleiul de peste


Un studiu de la Universitatea din South Australia arata ca uleiul de peste, in combinatie cu dieta si exercitii fizice, face minuni. In afara de faptul ca te ajuta sa slabesti, iti scade si riscul de boli cardiovasculare si de sindrom metabolic.


Suplimentele de peste previn pierderea masei musculare, care se intampla mai ales in cazul pacientilor ce recurg la chimioterapie. Un studiu a cercetat 16 persoane care au consumat ulei de peste si 24 care nu au facut acest lucru. Prima grupa a pierdut in medie 2,3 kilograme, in timp ce a doua si-a mentinut greutatea.



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta