Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Anonymous a publicat informaţii secrete despre SIE, SRI şi despre premierul Mihai Răzvan Ungureanu

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 14 Februarie, 2012 | Nr. accesari stire 1910 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Anonymous a publicat informaţii secrete despre SIE, SRI şi despre premierul Mihai Răzvan Ungureanu

Grupul de hackeri Anonymous a anunţat că Luni seară, la miezul nopţii, va publica informaţii secrete despre SIE, SRI şi despre premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

Proiectul numit "OperationSnowMelt" este un protest faţă de noul prim-ministru şi fost şef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu.

"Astăzi, la miezul nopţii, noi cei de la AnonOpsRomania vom publica informaţii legate de serviciile de informaţii din această ţară: numere de telefon, contacte, cam tot ce ne-a căzut pe mână. E un protest legat de noul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, care a fost şeful SIE. Îi vom acorda lui Ungureanu o atenţie deosebită: conturi bancare, numere de telefon, tranzacţii secrete şi modurile în care s-a implicat în trecut în politică", se arată în comunicatul AnonOpsRomania.

Documentul promis de hackeri a fost postat pe site-ul Pastebin. Toate datele aflate acolo puteau foarte uşor să fie găsite cu ajutorul unei căutări pe Google.

Numerele de telefon publicate se află deja pe site-urile guvernamentale, depozitele bancare fac referire la cele declarate de Mihai Răzvan Ungureanu în declaraţia de avere, iar informaţiile legate de trecutul primului-ministru sunt cele făcute publice deja în presă.

Potrivit informaţiilor publicate pe Pastebin, premierul României a contractat două credite, unul în lei, altul în euro. Datoria sa actuală către bănci este de 46.726 lei şi 84.500 euro. Creditele trebuie plătite până în 2021, respectiv 2031.

Membrii grupării Anonymous se întreabă, însă, unde merg toţi banii pe care Ungureanu îi câştigă. Aceştia sunt convinşi că primul ministru are conturi în alte ţări, cel mai probabil în Statele Unite ale Americii şi Austria.

Gruparea a mai postat un document numit "Bănci care sunt acum deţinute de Israel". Textul include o listă de bănci active pe piaţa locală.

(sursa: Amosnews)share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa