Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Vladimir Putin : "Ruşii ar trebui să procreeze mai mult"

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 14 Februarie, 2012 | Nr. accesari stire 1426 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Vladimir Putin :

Premierul rus Vladimir Putin a devenit tinta ironiilor presei dupa ce le-a cerut rusilor sa faca mai mult sex, pentru a opri declinul populatiei.

Intr-unul dintre cele mai controversate discursuri sustinute in campania electorala pentru prezidentiale, Putin a anuntat ca va acorda stimulente financiare mamelor care vor naste al treilea copil, scrie The Daily Mail.

Rusia este cea mai mare tara, din punct de vedere geografic, dar populatia de 142 milioane de locuitori este mai mica decat cea a Pakistanului sau a Bangladeshului.

Putin, care a fost presedinte al Rusiei de doua ori, intre 2000 si 2008, a prognozat ca populatia Rusiei ar putea scadea cu 50 de milioane, pana in 2050.

Premierul care intentioneaza sa revina la Kremlin, a declarat: "Ne confruntam cu riscul de a trai in spatii golite de oameni. Rusii ar trebui sa procreeze mai mult".

Scaderea populatiei din Rusia nu este insa o noutate. De cand Putin a venit la putere, in 2000, populatia tarii a scazut cu 2,5 milioane de oameni, acesta fiind probabil motivul pentru care premierul a facut din cresterea natalitatii un subiect al campaniei sale electorale.

Vladimir Putin a promis mai multe locuri gratuite in gradinite, case mai ieftine si alocatii suplimentare pentru mamele care nasc al treilea copil.

Anatoli Vishnevski, director al Institutului Demografic din Moscova, este de parere ca masurile anuntate de Putin nu sunt suficiente pentru cresterea populatiei. "Singura modalitate pentru cresterea populatiei este imigratia masiva".share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa