Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Profeţiile indienilor Hopi si Sfârşitul Lumii

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 09 Martie, 2012 | Nr. accesari stire 11697 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Profeţiile indienilor Hopi si Sfârşitul Lumii

Indienii Hopi sunt o populatie de indieni americani care traiesc astazi in statul Arizona, numarul lor fiind la ora actuala de doar 7000 de persoane care mai traiesc dupa vechile lor obiceiuri in rezervatia Navajo din nord-estul Arizonei. Invataturile indieniilor hopi au avut o influenta foarte mare printre tinerii anilor ’60 aparand bine cunoscuta generatie hippy. Aceasta generatie hippy reprezinta adolescentii anilor ’60-’70 care s-au inspirat din cultura si traditiile indienilor hopi adoptand vestimentatia si moda parului lung. Ei iubeau natura si pacea intre oameni si se refugiau in muzica, droguri usoare si bautura. Dar nu aceasta este cel mai important lucru despre triburile hopi, cele mai importante lucruri le reprezinta profetiile lor vechi de secole care majoritatea s-au implinit pe parcurs. Ei spuneau ca implinirea acestor profetii duc catre sfarsitul umanitatii de astazi. Si cand toate profetiile lor se implinesc lumea se va sfarsi.

Si totusi profetiile lor sunt un pic diferite fata de celelalte profetii care spun ca sfarsitul lumii va veni in urma unei catastrofe globale, profetiile lor spun ca sfarsitul lumii va fi facut de catre mana omului.

La fel ca Mayasii, profetiile lor  spun ca cea de a 4a lume se va sfarsi si vom intra in cea de a5a lume.Dupa spusele indieniilor hopi sunt 9 semne ale sfarsitului lumii, adica 9 profetii care cand se vor implinii va urma sfarsitul lumii.

 Iata care sunt aceste 9 profetii:

1. “Va veni un om alb, care ne va lua pământurile ce nu sunt ale lui. Iar acest om îşi va lovi duşmanii cu fulgerul”  Aceasta poate insemna folosirea pustilor de catre colonizatori.

     

2. “Pământurile noastre vor vedea venirea unor roţi care se învârt, pline cu voci”

     Acest semn se refera la colonizarea vestului salbatic in secolul XIX. “Venirea unor roţi care se învârt, pline cu voci” se refera la carutele incarcate cu oamenii care s-au dus catre vest in cautarea unei noi case.

3. “O bestie ciudată, asemenea unui taur, având coarne mari şi lungi, ne vor invada pământul”

     Aceasta profetie se refera la venirea vacilor, animale necunoscute indieniilor in acele vremuri.

4. “Pământul va fi invadat de şerpi de fier” Este vorba despre construirea cailor ferate care duc catre vest, pentru a face colonizarea mai usoara.

5. “Pământul va fi invadat de o pânză uriaşă de păianjen” Profetia se refera defapt la liniile de telegraf care traverseaza teritoriul Americii.

6.“Pământul va fi traversat de râuri de piatră, care se or reflecta în Soare”. Este vorba de autostrazile ce se vor construi si de efectul de miraj binecunoscut al acesto autostrazi.

7. “Veţi vedea marea transformându-se în negru, şi multe creaturi vor muri din cauza asta” Aici este vorba de reversarile de petrol in mare.

8. “Veţi vedea mulţi tineri, ce poartă păr lung asemenea oamenilor mei, vor veni şi vor învăţa din înţelepciune” Aceasta profetie se refera la generatia hippy din anii ’60 despre care va vorbeam la inceput.

9. “Veţi vedea un sălaş în ceruri, deasupra Pământului, ce va cădea cu o mare viteză. Va apărea asemenea unei stele albastre”  Este vorba de misiunea spatiala “Skylab” care a cazut pe pamant in 1979 si care in timp ce cadea semana cu o stea cazatoare albastra.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
ACUMA LA TV 18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa