Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 29 Noiembrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Misterul „OZN-urilor multicolore” a fost descifrat

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 12 Septembrie, 2012 | Nr. accesari stire 7534 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Misterul „OZN-urilor multicolore” a fost descifrat

Pe data de 23 de august, anul curent, în comitatul Leicestershire din Marea Britanie, zeci de oameni au fost martori la apariţia pe cer, la asfinţit, a unor lumini colorate - de cel puţin trei culori diferite - care se deplasau silenţios deasupra câmpiei. Prea mici pentru a fi avioane sau elicoptere, ciudatele apariţii au dat imediat naştere speculaţiilor despre OZN-uri şi extratereştri, dar, recent, o altă explicaţie a fost oferită pentru a lămuri enigma luminilor colorate.

Fenomenul a fost investigat de o echipă locală de cercetători ai fenomenului OZN - Leicestershire UFO Research Society - care însă a dat, spre dezamgirea celor care îi aşteptau pe extratereştri, o explicaţie cât se poate de simplă: luminile albe, albastre şi roşii aparţineau unei dronede tip quadcopter, care zbura deasupra unui parc din apropiere, controlată prin telecomandă de un pasionat de astfel de aparate zburătoare.

Un purtător de cuvânt al grupului a explicat că asemenea aparate sunt relativ noi, ceea ce explică faptul că arată ciudat pentru mulţi dintre privitori, care nu ştiu ce sunt. E vorba despre un tip de drone care se deplasează cu ajutorul a patru mici elice aşezate în cruce; sunt prevăzute şi cu lumini colorate şi pot arăta într-adevăr bizar atunci când se deplasează în aer, mai ales în lumină crepusculară sau pe întuneric.

Nu este pentru prima dată când asemenea drone moderne sunt luate drept nave spaţiale extraterestre. În urmă cu aproape un an, la Moscova, un obiect mişcător silenţios, de o formă ciudată (foto), a fost văzut de participanţii la un marş de protest. În cele din urmă, obiectul a fost identificat drept o dronă lansată de agenţia rusă de ştiri Ridus, cu scopul de a obţine fotografii aeriene de la eveniment.

Pe măsură ce aceste dispozitive vor deveni mai puţin costisitoare şi mai accesibile pasionaţilor de asemenea "jucării" hi-tech zburătoare, e posibil ca apariţiile lor să genereze un val de rapoarte privind apariţiile OZN în diferite colţuri ale lumii.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
ACUMA LA TV 18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa