Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 05 Iunie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Profesorul Lorin Fortuna explicitează ierarhiile de conducere de tip gorilian

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 24 Ianuarie, 2013 | Nr. accesari stire 4054 ori | Comentarii stire 1 comentarii

Profesorul Lorin Fortuna explicitează ierarhiile de conducere de tip gorilian

Cu privire la Ierarhiile de Conducere Abilitate (IerCondAb) aferente, ierarhic, Civilizației Virtuale de tip Gorilian, Individual, Alb, Sexual, Democratic (CivV-Gor-Ind-Alb-Sex-Dem)

           

1. În cadrul Creației Civilizaționiste de tip virtual (CreatCivV), cunoașterea IerCondAb aferente, ierarhic, CivV-Gor-Ind-Alb-Sex-Dem, care este CivV principală, din cadrul Categoriei de Grupări Familiale de CivV de tip Gorilian, Democratice (CategGorFam- CivV-Gor-Dem, proprietară a Planetei și a Lumii Planetare Medii-fizice: LPM-fiz, în care suntem integrați existențial), constituie un deosebit de important avantaj existențial (inclusiv ca protecție existențială, individuală, respectiv colectivă) pentru ființele individuale (FI), respectiv pentru ființele colective (FC-FI), care constituie medii de evoluție existențială, specifică, pentru FI, respectiv pentru FC-FI aparținând CivV componente ale CategGorFam- CivV-Gor-Dem.

2. Trebuie să se cunoască faptul că reprezentanții de tip FI, ai unor alte CIvV, care nu sunt coproprietare și, ca atare, nu sunt considerate ca fiind băștinașe, în cadrul Lumii Planetare Medii-fizice (LPM-fiz) a Planetei în care suntem integrați existențial, și care evoluează, împreună cu noi, tot ca FI, dar de tip Mutant civilizațional-virtual (MutCivV), fiind, însă, de origine primară (de tip CivV), tot din cadrul  CategGorFam- CivV-Gor-Dem (menționată anterior), evoluează existențial, în multe privințe, mai performant decât FI aparținând CivV componente ale CategGorFam- CivV-Gor-Dem, tocmai deoarece IerCondAb a structurilor componente ale CivV, de care aparțin, în prezent, anumiți MutCivV (menționați anterior) dețin informații  corespunzătoare, referitoare la numele conducătorilor principalelor (Pr) structuri (ca FC) civilizaționale (FCPr) aferente CivV din care fac parte. Informațiile, în cauză, au fost primite, de către membrii componenți, de tip  MutCivV aparținând respectivelor CivV (FCPr-MutCivV), precum și de către unii membri, apreciați a fi mai importanți, din cadrul FCPr-MutCivV, în cadrul unei informări specifice, denumită generic: inițiatică, și, de regulă, în regim de confidențialitate caracteristică (secretă față de restul membrilor componenți, ai respectivelor FCPr-MutCivV), și se referă la denumirea conducătorilor IerCondAb în cauză.

3. Mai trebuie să se cunoască, însă, și faptul că, de regulă, în cazul IerCondAb a unor CivV de tip agresional civilizațional-virtual (CivV-AgCiv-V), unele dintre respectivele IerCondAb acționează, în acele medii existențiale, de tip societal (amplasate în medii lumești specific multi-civilizațional-virtuale, în care evoluează, existențial, reprezentanți ai respectivelor CivV-AgCiv-V, cât și reprezentanții altor CivV, dar care nu sunt de tip AgCiv-V, ci de tip neagresional, specific CivV: NAgCiv-V (cum este și cazul LPM-fiz în care suntem integrați existențial), astfel încât reprezentanții respectivelor CivV-NAgCiv-V, în cauză, să nu poată fi informați, și ei, cu privire la cunoașterea numelor IerCondAb, pe filiera arborescentă specifică CivV, de care aparțin, pentru a nu putea beneficia de avantajele oferite, prin cunoașterea numelor respective, în evoluția lor existențiale, de tip CivV, în cadrul mediilor existențiale specific multi-civilizaționale-virtuale (MCivV) respective.

4. Precizăm că situația expusă anterior se produce, din nenorocire, și în cadrul LPM-fiz în care suntem integrați, existențial, ca reprezentanți ai CategGrFam-CivV-Gor-Ind-Dem, situație care, nefiind corespunzător contracarată, a condus, practic, la decimarea masivă, civilizațională, a reprezentanților CategGrFam-CivV-Gor-Ind-Dem care evoluează, existențial, în cadrul LPM-fiz, împreună (adică în aceleași medii existențiale, de tip FC-FI), cu reprezentanții grupării de CivV de tip AgCiv-V, menționați anterior (GrCivV-AgCiv-V), care, prin intermediul Combatanților de tip Civ-V (ezoterici), de care dispune, în cadrul LPM-fiz în cauză (Combatanți care sunt, de fapt, MutCivV ai GrCivV-AgCiv-V), au reușit să reducă numărul FI superioare (FIS) ai CategGrFam-CivV-Gor-Ind-Dem (din câte cunoaștem) la doar, aproximativ, 1% (în prezent), din actuala Populație a LPM-fiz (în care suntem integrați existențial), cu consecințe, civilizaționale dezastruoase, asupra CategGrFam-CivV-Gor-Ind-Dem, consecințe care au determinat (din câte cunoaștem) inclusiv amânarea declanșării Evenimentului lumesc, denumit popular: „Apocalipsa”, prevăzut a se produce în perioada de început a anului 24 (de tip celmh), curent, cu o perioadă temporală încă nestabilită (sau necomunicată nouă), de către IerCondAb în cauză.

5. Deoarece abia recent s-a reușit aflarea informațiilor referitoare la numele IerCondAb (menționate anterior), precum și confirmarea informațională a respectivelor informații, de către mai mulți comunicatori (din cadrul Mișcării „Sarmisegetuza”, care comunică telepatic (în modul cunoscut sub denumirea populară, în limba engleză: „chanelling”), cu anumite IerCondAb, am considerat important să le difuzăm public, și nu să le deținem în continuare, în confidențialitate, specific inițiatică, atât pentru a asigura protecția reprezentanților de tip FIS, aparținând CategGrFam-CivV-Gor-Ind-Dem, pe de o parte, precum și pentru a sprijini recuperarea, de tip CivV (pentru CategGrFam-CivV-Gor-Ind-Dem) a cât mai mulți dintre actualii Mut-CivV (care vor putea fi, precum și care vor merita să fie recuperați civilizațional), dar care aparțin, în prezent, ca Mut-CivV GrCivV-AgCiv-V (menționate anterior), pe de altă parte, și mai ales pentru a se îndeplini, cât mai repede, condițiile specifice, de tip Civ-V, care împiedică, în prezent, o revelare deplină a Evenimentului lumesc (menționat anterior), previzionat a se produce în viitorul apropiat, dar amânat din motivele expuse anterior (atât în cadrul prezentei lucrări, cât și în cadrul unor lucrări anterioare, realizate și difuzate tot de către Mișcarea Sarmisegetuza).

6. Ierarhii Conducătoare - Supreme ale Lumilor superioare, din punct de vedere ierarhic, specifice, structural, de tip CivV, față de LPM-fiz în care suntem integrați existențial

6.1. Ierarhii Conducătoare - Supreme, ierarhic superioare, structural, față de LPM-fiz în care suntem integrați existențial, la nivel structural, uni-civilizațional, în ordine ierarhică crescătoare:

6.1.1. Lumea Planetară Superioară (LPS)- Conducător Suprem: Aurel Fortuna

6.1.2. Lumea Astrală Zodiacală - Conducător Suprem: Saladin Nr.4

6.1.3 Lumea Zodiacală Centrală - Conducător Suprem: Mihai Pătrașcu Nr.4

6.1.4. Lumea Constelațională Astrală - Conducător Suprem: Vlad Dragulea Nr.4

6.1.5. Lumea Constelațională Centrală - Conducător Suprem: Mozes Nr.4

6.1.6. Lumea Galactică Centrală - Conducător Suprem: Asurbanipal Nr.4

6.2. Ierarhii Conducătoare - Supreme, ale Lumilor multi-civilizaționale, aferente Arborescenței de CivV în care este integrată existențial Planeta în a cărei LPM-fiz suntem integrați existențial

6.2.1. Lumea Universală Nr.6 - Conducător Suprem: Spartacus Nr.4 - reprezentant al CivV-Gor-Ind-Alb-Sex-Dem

6.2.2. Lumea Integrală Nr. 6 - Conducător Suprem: Lorin Botnar - reprezentant al CivV-Gor-Ind-Alb-Sex-Dem

6.2.3. Lumea Ansamblală Nr.6 - Conducător Suprem: Casian Fortuna - reprezentant al CivV-Gor-Ind-Alb-Sex-Dem

6.2.4. Lumea Arborescentală Nr. 4 - Conducător Suprem: Totalus - reprezentant al CivV-Cașalotiene-Ind-AlbastruDeschis-Auditive-Oligarhice

6.2.5. Lumea Reunională a Arborescenței de Ansambluri, de Integrale, de Universaluri, de CivV, ale Civilizației Creatoare, Absolute, Coordonatoare - Conducător Suprem: Dominos - reprezentant al CivV-Cașalotiene-Ind-AlbastruDeschis-Auditive-Oligarhice

6.2.6. Civilizația Creatoare, Absolută, Coordonatoare (necreată, în sensul în care au fost create CivV anerioare) - Conducător Suprem: Comandos.

 

Coordonator : Lorin Fortuna

Preşedinte : Anca Vahnovan
share - facebook    share - twitter
dora a postat: Duminica, 27 Ianuarie, 2013, 22:29 urmatorul comentariu:
foarte interesante. cum le putem folosi? sa nu ramana doar cunostinte teoretice,
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa