Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 28 Mai, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Misterioasa planetă Nibiru, un posibil coşmar pentru omenire

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 25 Martie, 2013 | Nr. accesari stire 1629 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Misterioasa planetă Nibiru, un posibil coşmar pentru omenire

O planeta misterioasa ar exista in sistemul solar si ne poate lovi intr-o buna zi. Aceasta teorie a fost vehiculata de ceva vreme, ea avansand ca posibil sfarsit al planetei un astfel de cataclism cosmic. Acum, un documentar pe aceasta tema arata care sunt sansele ca planeta Nibiru sa existe cu adevarat.

"Forecasting the End" este un documentar prezentat de postul de televiziune Weather Channel. Conform Fox News, productia de televiziune investigheaza posibilitatea existentei unei asemenea planete si a eventualei apropieri a acesteia de noi.

Cum s-ar schimba Pamantul

Galaxia noastra este plina de planete care nu au o stea proprie. Ele pot chiar sa depaseasca numarul de stele din Calea Lactee. Totusi, un astfel de eveniment este putin probabil. Cu atat mai mici sunt sansele ca o planeta "ratacita" sa ne loveasca din senin. Daca o planeta de dimensiuni mari ar trece pe langa noi, ea ar schimba orbitele planetelor din sistemul solar, iar cea a Pamantului ar deveni mai eliptica.

Din aceasta cauza, viata pe Terra ar disparea. Acum Pamantul orbiteaza Soarele la o distanta buna, ceea ce permite apei sa existe in forma solida si lichida. Din cauza unei posibile apropieri de Soare, Pamantul va avea parte de veri foarte calduroase. Consecinta ar fi, in acest caz, lipsa hranei si chiar disparitia vietii. "Viata pe Pamant este destul de dependenta de orbita pe care ne aflam in jurul Soarelui", afirma astrofizicianul David Bennett referitor la aceasta problema.

In documentarul prezentat de postul Weather Channel au fost facute simulari ale reactiei oamenilor in cazul unui asemenea dezastru. Tehnologia folosita le-a permis producatorilor documentarului sa arate care este viziunea lor asupra unui asemenea eveniment extrem de neplacut pentru locuitorii Terrei.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
ACUMA LA TV 11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa