Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 19 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Spionul paranormal al CIA, ce a "intrat" în minţile oficialilor URSS

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 18 Iunie, 2013 | Nr. accesari stire 1468 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Spionul paranormal al CIA, ce a

Un israelian dotat cu insusiri paranormale si care a lucrat pentru Mossad si CIA, conform unui documentar al BBC, avea puterea de a transmite ganduri la distanta, in mintea altor oameni, asa cum s-a intamplat in cazul unor oficialitati din Uniunea Sovietica, in timpul unor negocieri cu SUA.

"Viata secreta a lui Uli Geller - Spionul psihic?" este titlul documentarului realizat de catre regizorul Vikram Jayanti, care a stat de vorba cu o serie de oameni de stiinta, agenti secreti si persoane din interiorul Pentagonului si de la Washington, relateaza Daily Mail.

Totul a inceput in Israel, unde tanarul Uli Geller era popular in cluburile de noapte, unde prezenta numere paranormale. El a intrat in atentia serviciilor secrete israeliene Mossad.

In acelasi timp, potentialul sau a fost reperat si de America, unde oamenii de stiinta i-au cercetat abilitatile paranormale. Cercetarile asupra lui Uli Geller ale CIA-ului s-au produs in secret.

El a fost pus de catre CIA in contact, printr-o convorbire telefonica secreta, cu un agent aflat la o distanta de 4.800 de kilometri, in biroul sau. Lui Uri i s-a cerut sa-l descrie pe agent in mod detaliat, ceea ce a si facut.

Luni intregi au fost analizate abilitatile sale din domeniul paranormalului, in final demonstrandu-se ca Uri Geller are intr-adevar aptitudini speciale.

De exemplu, el a fost capabil sa ghiceasca literele alfabetului la care se gandeau anumite persoane.

Prin puterea psihica, Geller a influentat ambasadorul URSS

El a lucrat pentru Mossad si a jucat un rol-cheie intr-o operatiune secreta a comandourilor israeliene care aveau misiunea de a salva 102 persoane luate ostatice de catre un grup de teroristi palestinieni, in aeroportul Entebbe din Uganda.

El a participat cu succes si la o operatiune in care un zbor Air Force, cu destinatia Israel, fusese deturnat. Raidul efectuat de catre trupele israeliene a avut un real succes.

Geller a fost invitat la Casa Alba in anul 1977, la investitura presedintelui Statelor Unite, Jimmy Carter. Un deceniu mai tarziu, Geller a fost considerat un punct forte in momentul in care SUA negociau Tratatul privind armele nucleare de la Geneva cu oficialii Uniunii Sovietice.

El a zburat la Geneva pentru a influenta oficialii sovietici, cu scopul reducerii arsenalului atomic. El a transmis prin puterea sa psihica "ganduri pozitive" in mintea ambasadorului URSS, Max Kampelman, la o cina desfasurata cu o noapte inainte de desfasurarea convorbirilor la nivel inalt.

A doua zi, presedintele sovietic, Mihail Gorbaciov, a anuntat un plan de dezarmare privind rachetele nucleare cu raza medie de actiune din Europa. Puterea gandurilor sau o simpla coincidenta?

Regizorul Vikram Jayanti de la BBC considera ca exista oameni care au afirmat ca activitatea paranormala a lui Geller in cadrul CIA a continuat sub acoperire.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
ACUMA LA TV 19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa