Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 22 Februarie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Lorin Fortuna : Poluarea gravă, cu nitrați, a fântânilor din Comuna Priboieni, județul Argeș

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 24 Iunie, 2013 | Nr. accesari stire 1343 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Lorin Fortuna : Poluarea gravă, cu nitrați, a fântânilor din Comuna Priboieni, județul Argeș

Luând la cunoștință, prin intermediul mass-media, de situația deosebit de gravă, în legătură cu poluarea, puternică, cu nitrați, a fântânilor din Comuna Priboieni, județul Argeș, facem cunoscute, public, următoarele:

  1. În urmă cu câțiva ani, specialiști în Ezoterism din cadrul Mișcării „Sarmisegetuza” au întreprins mai multe cercetări de depoluare, prin metode neconvenționale, a surselor de apă potabilă, reprezentate de fântâni, publice, de adâncime, din municipiul Timișoara, precum și de puțuri de captare, de adâncime și de mare capacitate, din cadrul unei secții de extracție, de apă potabilă, a Uzinei de Apă, din Timișoara.
  2. Între altele, în principal, s-a urmărit diminuarea, corespunzătoare, a nitraților, nitriților, precum și a fierului, din sursele de apă potabilă, publică, extrase de la mare adâncime.
  3. Deși rezultatele obținute au fost de o importanță deosebită, directorul general, de atunci, al instituției Aquatim, in Timișoara (care ocupă și în prezent aceeași funcție), în loc să continue cercetarea efectuată, cu realizarea unei baze pilot, în care să poată fi puse în evidență, mai ales, durata temporală pe care se menține depoluarea efectuată, precum și alte caracteristici experimentale, specifice (exemplu: determinarea ariei teritoriale pe care se extindea, de fapt, depoluarea, până la anularea efectului depoluant), așa cum se convenise la începutul experimentului, a preferat să întrerupă, unilateral, experimentul în cauză, deși depoluatorii îl efectuau în mod gratuit, în acea fază a cercetărilor, „speriat”, probabil, de rezultatele obținute, precum și, mai ales, de specificul, neconvențional, al cercetărilor în cauză, bazate pe utilizarea capacităților (așa-numite „paranormale”, de către necunoscători), de care beneficiau unii dintre cercetători, mai ales din motivul că marea majoritate a persoanelor nu dispun de capacitățile respective.
  4. Experimentul, în cauză, s-a realizat, inclusiv, pe baza unor cercetări similare, efectuate cu succes, în alte țări (exemplu: Japonia), dar și în România (exemplu: fostul rezervor de apă potabilă, al orașului Pitești, realizat pe baza utilizării efectului de piramidă, în municipiul Pitești, de o cercetătoare din cadrul Institutului Politehnic București, înainte de Revoluția Română din decembrie 1989, rezervor aflat, însă, în prezent, din câte ne-am interesat, nu doar în stare de nefuncționare, ci și de paragină).
  5. Deși organizația noastră a propus, public și oficial, împreună și cu alte organizații, preocupate de experimente asemănătoare, înființarea unui Institut, de Stat, de cercetări ezoterice (în care să se realizeze inclusiv asemenea cercetări, dar nu numai), răspunsul guvernanților post-revoluționari, ai țării, a fost mereu același: tăcere (adică lipsa unui răspuns adecvat, precum și absența unei invitații la dialog), deși, ulterior, s-a constatat și inclusiv s-a comentat, public, faptul că pe lângă anumiți conducători (exemplu: actualul „președinte” al Statului), cât și în cadrul anumitor instituții de Stat (exemplu: „Serviciul Român de Informații”), nu doar că se cercetează, dar se și utilizează Ezoterismul, însă nu în favoarea Populației (ca: Ezoterism Alb, ci în defavoarea și chiar în vederea agresării, specific ezoterice, a Populației (ca: Ezoterism negru).
    1. Deoarece apreciem că este nu doar posibil, ci și probabil, ca în jurul datei de 27.06.2013 (la împlinirea unei luni calendaristice, de la agresiunea ezoterică, deosebit de gravă, comisă de către conducerea trustului mass-media Intact Media Group, prin intermediul conducerii postului privat de televiziune Antena 3, asupra simbolului ezoteric, principal, al Statului Român: drapelul de Stat), să se producă importante calamități (inundații, secete, și chiar seisme, cu efect distructiv considerabil, denumite, impropriu, de către necunoscători ai Ezoterismului, ca fiind: naturale, când, de fapt, acestea constituie sancțiuni punitive pentru încălcări ale regulilor Ezoterismului, mai ales prin practicarea Ezoterismului, în scop de agresiune, adică în sens: Negru), în arealurile teritoriale în care s-au comis, încălcările, respectiv agresiunile ezoterice respective. În contextul expus anterior, este foarte probabil ca, în cazul producerii unor inundații, mai ales datorită creșterii debitului fluviului Dunărea, să se producă poluări cu efect distrugător asupra pânzei freatice de apă potabilă, în arealurile teritoriale în care se vor produce respectivele inundații. Cei interesați de oferta noastră pot consulta, pentru informații suplimentare, rubrica: Depoluări ezoterice, din cadrul secțiuni: Organizații colaboratoare - Mișcarea „Sarmisegetuza”, în cadrul web-site-ului: Misiunea Astrală „România”, sau se pot deplasa la Timișoara, pentru convorbiri directe, în situația în care colaboratorii ezoterici care se ocupă de depoluarea surselor de apă potabilă, prin metode neconvenționale, nu se pot deplasa, ei înșiși, în locurile calamitate, datorită lipsei acute de fonduri, c care se confruntă, situație care a determinat, între altele, și diminuarea drastică a acțiunilor de protecție-preventivă, teritorială, pe care o realizau, în trecut, în mod gratuit, asupra unor teritorii cunoscute ca având de suportat, frecvent, efectele distructive ale unor calamități „naturale”.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                      Lorin Fortunashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
ACUMA LA TV 15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa