Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 30 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Un nou FENOMEN PARANORMAL, surprins în cel mai înfricoşător loc din inima Ardealului

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 16 Iulie, 2013 | Nr. accesari stire 1571 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Un nou FENOMEN PARANORMAL, surprins în cel mai înfricoşător loc din inima Ardealului

În inima Ardealului se găseşte cel mai misterios loc din România. În Pădurea Hoia-Baciu, considerat de localnici cel mai înfricoşător loc, oamenii spun că suferă arsuri, că apar OZN-uri şi că sunt înconjuraţi de structuri imateriale şi materiale. Un documentar despre fenomenele paranormale petrecute în Pădurea Hoia-Baciu din apropiere de Cluj, a fost postat pe youtube. Acum, un grup de tineri din Cluj-Napoca a pornit într-o expediție prin pădurea de la Cheile Baciului, reușid să filmeze un fenomen, despre care ei susțin că este paranormal și inexplicabil.

Ei au realizat două filmulețe în care vorbesc despre lucrurile ciudate din pădure. Pe primul, la minutul 2.14, poate fi auzit un strigăt îndepărtat și metalic, scrie stiridecluj.ro.

"Cu prietenii am iesit la o plimbare cu bicicletele in zona Cheile Baciului de langa orasul Cluj-Napoca. Dupa ce am intrat in padure am auzit niste sunete ciudate, pe rand spuneam ca e vreun animal, era un fel de urlet. Foarte foarte ciudat, daca dati la maxim boxele se poate auzi foarte incet. Este filmat cu telefonul deci nu prea se aude bine, incercati sa ascultati cu atentie pe la minutul 2:14", a scris David Pantea.

Specialiştii spun că pădurea Hoia-Baciu uimeşte mereu prin neobişnuitul fenomenelor care se petrec. Aceştia au constatat apariţia unor OZN-uri, sfere luminoase, forme geometrice zburătoare, lumini nocturne sau diurne colorate, apariţii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializări şi dematerializări, contorsionări de copaci în intervale de zeci de secunde, câmpuri mobile radioactive şi multe alte lucruri care ne sfidează înţelegerea.

Pe blogul său, scriitorul Daniel Roxin, spune că filmul documentar "Pădurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor" prezintă materiale video şi foto de excepţie, alături de mărturiile a doi cercetători care au studiat acest loc enigmatic de zeci de ani, profesorul Adrian Pătruţ, preşedintele Societăţii Române de Parapsihologie şi Cristian Mureşanu, realizator şi producător al emisiunii "Ştiinţă şi cunoaştere" (TVR Cluj).

"Aşa după cum veţi constata, misterul din jurul acestor fenomene naşte, inevitabil, întrebări tulburătoare despre noi şi despre Univers, despre potenţialul nostru ca oameni şi despre potenţialităţile nelimitate ale Universului în care trăim. Un Univers pe care îl cunoaştem atât de puţin", mai scrie Daniel Roxin pe blogul său.

Pădurea Hoia-Baciu, este cu siguranta cea mai faimoasa locaţie din Romania, unde au fost investigate si analizate o serie de fenomene absolut inexplicabile, scrie Descopera.ro.

Zona a devenit cu adevărat celebră pe mapamond de abia în anul 1968. Pe data de 18 august 1968, tehnicianul-militar Emil Barnea în varsta de 45 de ani, ignorand avertismentele satenilor, se afla in padurea Baciu pentru a petrece un sfarsit de sapatamana departe de stresul orasului.

Impreuna cu el se aflau la acea data prietena sa, Zamfira Matea şi alti doi prieteni de familie care au dorit să-şi păstreze anonimatul. În preajma orei 13.00, pe cand se afla în cautarea unor lemne pentru foc, Emil Barnea s-a pomenit brusc strigat de prieteni. Întors in poiana, alaturi de prietenii săi, Emil Barnea a apucat sa vada ceea ce parea un OZN care survola la viteza mică padurea Baciu, fara sa scoata niciun sunet.

Straniul aparat zburator a inceput sa straluceasca brusc, facand in aer o manevra de rastunare. Fara veste, OZN-ul a accelerat spre cer intr-o directie usor oblica. Urmarindu-l prin vizorul aparatului foto, Emil Barnea a reusit sa-l mai surpinda in trei cadre. Dupa developarea filmului, tehnicianul clujean a contemplat cu stupoare fotografiile a ceea ce peste ani specialistii internationali ai fenomenologiei OZN aveau sa clasifice drept " cele mai clare imagini ale unui OZN fotografiat in Romania si fara indoiala, unele dintre cele mai bune imagini ale vreunui OZN fotografiat vreodata in lume".

În anul 1993, cercetătorul Adrian Pătruţ a identificat in padurea Baciu o zona aparte pe care a denumit-o "Punctul 3 social activ". Zona cu pricina pare a fi centrul de maxima activitate pentru fenomenele paranormale observate in inima Ardealului.



share - facebook    share - twitter
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
ACUMA LA TV 11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta