Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 04 Iunie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Fiicele dictatorului din Uzbekistan se ceartă pe vrăjitoare

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 18 Octombrie, 2013 | Nr. accesari stire 1192 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Fiicele dictatorului din Uzbekistan se ceartă pe vrăjitoare

Cea mai mare fiica a dictatorului din Uzbekistan, Islam Karimov, si-a acuzat sora de comportament distructiv si legaturi cu vrajitoarele. Cearta publica a celor doua surori Karimov expune diviziunile din sanul familiei conducatoare din aceasta tara central-asiatica.

Gulnara Karimova, cunoscuta cantareata, fashion icon, afacerista si filantropa, a raspuns public dupa ce sora sa, Lola Karimova-Tillaieva, a acordat un interviu in care a marturisit ca surorile nu au mai vorbit de 12 ani, scrie France24.

"O parte a familiei noastre (tatal nostru), 'ofera', insa cealalta distruge si este prietena cu vrajitoarele" a scris Karimova, sub pseudonimul Googoosha, pe profilul de Instagram. Karimova a mai acuzat-o, indirect, pe sora sa, care conduce o fundatie caritabila, de frauda si distrugerea unei inscriptii religioase in procesul de refacere a orfelinatelor.

Gulnara, blonda, inalta, prezenta pe retelele de socializare si in mai toate activitatile din tara, a devenit cea mai cunoscuta figura publica din Uzbekistan. Tara este condusa de tatal sau, in varsta de 75 de ani, de la caderea URSS.

Cu toate ca nu vorbeste in general cu presa, sora ei a rupt tacerea pentru a marturisi, la BBC Uzbek, ca nu a mai vorbit cu Gulnara de 12 ani si nu se intalnesc nici macar pentru evenimentele familiale.

Karimova-Tillaieva, in varsta de 35 de ani, este reprezentantul permanent al Uzbekistanului la UNESCO in Paris. Femeia a sugerat ca sora sa are sanse slabe de a-i succeda tatalui lor la conducerea tarii.

Gulnara Karimova, de 40 de ani, are afaceri cu bijuterii si cosmetice si mai multe fundatii caritabile. Pana de curand, a fost reprezentantul Uzbekistanului la Geneva si ambasadorul tarii in Spania.

Karimova-Tillaieva s-a mai distantat, in interviul ce i-a deranjat sora, de politicile tatalui sau privind.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
ACUMA LA TV 20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa