Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 18 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Fiicele dictatorului din Uzbekistan se ceartă pe vrăjitoare

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 18 Octombrie, 2013 | Nr. accesari stire 936 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Fiicele dictatorului din Uzbekistan se ceartă pe vrăjitoare

Cea mai mare fiica a dictatorului din Uzbekistan, Islam Karimov, si-a acuzat sora de comportament distructiv si legaturi cu vrajitoarele. Cearta publica a celor doua surori Karimov expune diviziunile din sanul familiei conducatoare din aceasta tara central-asiatica.

Gulnara Karimova, cunoscuta cantareata, fashion icon, afacerista si filantropa, a raspuns public dupa ce sora sa, Lola Karimova-Tillaieva, a acordat un interviu in care a marturisit ca surorile nu au mai vorbit de 12 ani, scrie France24.

"O parte a familiei noastre (tatal nostru), 'ofera', insa cealalta distruge si este prietena cu vrajitoarele" a scris Karimova, sub pseudonimul Googoosha, pe profilul de Instagram. Karimova a mai acuzat-o, indirect, pe sora sa, care conduce o fundatie caritabila, de frauda si distrugerea unei inscriptii religioase in procesul de refacere a orfelinatelor.

Gulnara, blonda, inalta, prezenta pe retelele de socializare si in mai toate activitatile din tara, a devenit cea mai cunoscuta figura publica din Uzbekistan. Tara este condusa de tatal sau, in varsta de 75 de ani, de la caderea URSS.

Cu toate ca nu vorbeste in general cu presa, sora ei a rupt tacerea pentru a marturisi, la BBC Uzbek, ca nu a mai vorbit cu Gulnara de 12 ani si nu se intalnesc nici macar pentru evenimentele familiale.

Karimova-Tillaieva, in varsta de 35 de ani, este reprezentantul permanent al Uzbekistanului la UNESCO in Paris. Femeia a sugerat ca sora sa are sanse slabe de a-i succeda tatalui lor la conducerea tarii.

Gulnara Karimova, de 40 de ani, are afaceri cu bijuterii si cosmetice si mai multe fundatii caritabile. Pana de curand, a fost reprezentantul Uzbekistanului la Geneva si ambasadorul tarii in Spania.

Karimova-Tillaieva s-a mai distantat, in interviul ce i-a deranjat sora, de politicile tatalui sau privind.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
ACUMA LA TV 23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa