Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 22 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

IsoHunt "învie din morţi", după ce-a fost răpus în lupta cu pirateria online

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 31 Octombrie, 2013 | Nr. accesari stire 975 ori | Comentarii stire 0 comentarii

IsoHunt

Cunoscutul site de torrente IsoHunt a fost redeschis si a reusit sa-si pastreze 75 la suta din fisierele pe care le gazduia cand a fost inchis, in a doua jumatate a lunii octombrie.

Site-ul, care era al treilea cel mai popular motor de cautare a fisierelor de tip torrent, este din nou online, dupa ce anterior fusese inchis ca urmare a unei decizii judecatoresti a Asociatiei Filmelor din America - Motion Picture Association of America (MPAA).

IsoHunt, cu o vechime de zece ani, a fost redeschis de un grup care nu are legatura cu site-ul original si cu creatorul sau, Gary Fung, pastrand marca si interfata cunoscute, dar si trei sferturi din informatiile scoase initial de pe site, informeaza The Guardian.

"IsoHunt poate fi numit cu siguranta o emblema a partajarii de fisiere. Oamenii s-au obisnuit cu el si nu vor sa renunte pur si simplu la el. Vrem ca acesti oameni sa se simta ca acasa atunci cand viziteaza isohunt.to", a spus unul dintre membrii anonimi ai grupului care a relansat site-ul.

Unele parti ale noului site raman inactive, inclusiv forumul, profilurile utilizatorilor si comentariile, insa restul site-ului reda fidel originalul IsoHunt.

Site-ul a fost inchis in a doua jumatate a lunii octombrie, in timp ce propietarul sau, canadianul Gary Fung, trebuia sa plateasca 110 milioane de dolari catre Motion Picture Association of America.

Un grup de companii, printre care Disney, Paramount si Twentieth Century Fox a acuzat site-ul de incalcare deliberata a drepturilor de autor prin listarea a milioane de filme populare si programe de televiziune, intr-o batalie in instanta ce dureaza de mai mult de sapte ani.

Spre deosebire de un site similar, The Pirate Bay, care a fost blocat in Marea Britanie printr-un ordin judecatoresc, IsoHunt nu a gazduit materiale piratate, ci a fost mai degraba un registru de surse din care au fost descarcate materialele ilegale.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa