Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 05 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

IsoHunt "învie din morţi", după ce-a fost răpus în lupta cu pirateria online

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 31 Octombrie, 2013 | Nr. accesari stire 1056 ori | Comentarii stire 0 comentarii

IsoHunt

Cunoscutul site de torrente IsoHunt a fost redeschis si a reusit sa-si pastreze 75 la suta din fisierele pe care le gazduia cand a fost inchis, in a doua jumatate a lunii octombrie.

Site-ul, care era al treilea cel mai popular motor de cautare a fisierelor de tip torrent, este din nou online, dupa ce anterior fusese inchis ca urmare a unei decizii judecatoresti a Asociatiei Filmelor din America - Motion Picture Association of America (MPAA).

IsoHunt, cu o vechime de zece ani, a fost redeschis de un grup care nu are legatura cu site-ul original si cu creatorul sau, Gary Fung, pastrand marca si interfata cunoscute, dar si trei sferturi din informatiile scoase initial de pe site, informeaza The Guardian.

"IsoHunt poate fi numit cu siguranta o emblema a partajarii de fisiere. Oamenii s-au obisnuit cu el si nu vor sa renunte pur si simplu la el. Vrem ca acesti oameni sa se simta ca acasa atunci cand viziteaza isohunt.to", a spus unul dintre membrii anonimi ai grupului care a relansat site-ul.

Unele parti ale noului site raman inactive, inclusiv forumul, profilurile utilizatorilor si comentariile, insa restul site-ului reda fidel originalul IsoHunt.

Site-ul a fost inchis in a doua jumatate a lunii octombrie, in timp ce propietarul sau, canadianul Gary Fung, trebuia sa plateasca 110 milioane de dolari catre Motion Picture Association of America.

Un grup de companii, printre care Disney, Paramount si Twentieth Century Fox a acuzat site-ul de incalcare deliberata a drepturilor de autor prin listarea a milioane de filme populare si programe de televiziune, intr-o batalie in instanta ce dureaza de mai mult de sapte ani.

Spre deosebire de un site similar, The Pirate Bay, care a fost blocat in Marea Britanie printr-un ordin judecatoresc, IsoHunt nu a gazduit materiale piratate, ci a fost mai degraba un registru de surse din care au fost descarcate materialele ilegale.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa