Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 03 Iunie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Traian Băsescu: S-a dorit acuzarea mea de înaltă trădare; plan la care a lucrat și Ponta

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 12 Noiembrie, 2013 | Nr. accesari stire 710 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Traian Băsescu: S-a dorit acuzarea mea de înaltă trădare; plan la care a lucrat și Ponta

Președintele Traian Băsescu susține că a existat un plan prin care să fie acuzat de înaltă trădare, la care "au lucrat" atât premierul Victor Ponta, cât și senatorul Sorin Roșca Stănescu.

"Aduceți-vă aminte declarația lui Victor Ponta, care a spus: președintele a vândut România la Consiliul European. Stupiditatea unei astfel de afirmații este ușor de combătut, pentru că nu știu cine a cumpărat-o când eu am vândut-o în Consiliul European. Ce șef de stat sau ce prim-ministru sau poate președintele Comisiei Europene sau al Consiliului? Afirmația a fost foarte gravă, dar ea avea menirea să se adauge falsului generat de Roșca Stănescu și dezbaterii publice, să ajungem într-o comisie care să vizeze acuzarea președintelui de înaltă trădare, ci nu suspendarea. Înalta trădare este mult mai convenabilă pentru situația în care se află ei acum. De ce? Pentru că ea implică un vot cu două treimi în Parlament, care ducea automat la suspendarea președintelui și președintele stă suspendat până când se pronunța ÎCCJ ", a declarat Băsescu luni, la B1 TV.

El a adăugat că într-o astfel de situație el ar fi fost suspendat tot anul iar președintele Senatului, Crin Antonescu, ajungea la Palatul Cotroceni.

"Acesta a fost planul și aici a lucrat și Victor Ponta. Cine crede că Victor Ponta și-a asumat riscul unei afirmații de genul 'Băsescu a vândut țara în Consiliul European', în care a jignit practic toți șefii de stat și de guvern de acolo, pentru că, hai să spunem, Băsescu a vândut-o, dar cine a cumpărat-o? Afirmația este extrem de gravă, dar ea avea rolul să se adauge ca o piesă la această comisie parlamentară", a afirmat Băsescu.

Președintele a precizat că respectivul plan este acum "spulberat".

"Mâine la Paris o să mă întâlnesc cu lideri europeni și o să-i informez că declarația lui Victor Ponta nu trebuie luată în considerație, să nu se considere niciunul dintre ei cumpărător sau părtaș la vânzarea României", a mai spus Băsescu.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa