Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 16 Noiembrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Catedrala XXL pentru Biserica Scientologică, unde credincioşii vor primi super-puteri

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 20 Noiembrie, 2013 | Nr. accesari stire 792 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Catedrala XXL pentru Biserica Scientologică, unde credincioşii vor primi super-puteri

Adeptii Bisericii Scientologice si-au construit in Florida o noua "catedrala", la Clearwater. Constructia cea noua, la inaugurarea careia, luni seara, au participat Tom Cruise, John Travolta, Kelly Preston si alti 6.000 de adepti ai Bisericii Scientologice, a costat 145 de milioane de dolari si se intinde pe o suprafata de 35.000 de metri patrati, scrie 7sur7.be.

Se numeste "Flag Building" si este cea mai mare cladire din centrul orasului Clearwater. Un colos care a necesitat 15 ani de munca si care le va propune scientologilor un loc in care sa poata practica programul "Super Power", initiat de fondatorul L. Ron Hubbard in anii 1970.

Temelia a fost pusa in 1998, dar lucrarile de constructie au fost intrerupte timp de trei ani, dupa ce autoritatile din Florida au emis amenzi de mai multe ori pentru incalcarea normelor in constructie de catre liderii bisericii. Gurile rele spun ca prelungirea lucrarilor este de reprosat liderilor bisericii, care ar fi utilizat acest proiect drept "vaca de muls" fonduri, in total obtinand 145 de millioane, desi la inceput costurile erau estimate la 100 de milioane de dolari. Fosti scientologi au dat de altfel in judecata organizatia pentru a recupera bunurile investite in acest proiect faraonic.

La parter se afla sala de initiere, pentru cei care vor sa devina membri ai Bisericii Scientologice. Vizitatorii intra intr-un lobby enorm, cu un atrium pe trei nivele, in care este inclusa o expozitie care explica sistemul in care functioneaza aceasta biserica. La etajele 2 si 3 se afla birouri si sali de cursuri. Urmeaza 300 de sali de "audieri", unde adeptii primesc informatii personalizate, o astfel de sedinta costand 1.000 de dolari.

"Bijuteria coroanei" este la etajul cinci, unde membrii Bisericii Scientologice participa in premiera la programul Super Power, de dobandire a unor puteri supranaturale.

Programul a fost conceput de fondatorul religiei. Este un proces de indrumare, prin care o persoana este invatata cum sa-si formeze si sustina propriul punct de vedere, sa isi sporeasca capacitatea de perceptie, sa isi exerseze puterea de optiune si, in general, sa transforme in performanta orice capacitate spirituala dezvoltata de persoana respectiva. Scopul este crearea unei lumi noi.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa