Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 31 Mai, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Lorin Fortuna : Tipuri de gândire malefică, specifice fiinţelor individuale, superioare, virtuale

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 27 Ianuarie, 2014 | Nr. accesari stire 2664 ori | Comentarii stire 1 comentarii

Lorin Fortuna : Tipuri de gândire malefică, specifice fiinţelor individuale, superioare, virtuale

1. Gandirea este un mod caracteristic, fundamental, de auto-constienta, a fiintelor individuale, superioare (FIS), ce se realizeaza prin: ganduri, care, la randul lor, constituie un mod specific de transmitere a informatiilor in cadrul corpului informatic, component principal al trupului unei FIS de tip: ganditiv (FIS-Gand). Informatia transmisa prin ganduri se numeste: informatie ganditiva.

          Pe langa informatia ganditiva, mai exista, la nivelul corpului informatic al trupului unei FIS si informatia simtoriala (numita si: senzitiva). Informatiile enuntate anterior sunt considerate, din punct de vedere ezoteric, ca fiind si: energii informationale, specific fiintiale, sau: bioenergii, clasificabile, la randul lor, in: bioenergii ganditive, respectiv in: bioenergii simtoriale (senzitive).

          Trebuie sa se cunoasca faptul ca exista si bioenergii, de tip informational, similare celor ganditive, dar de un nivel de complexitate, respectiv de utilizare, mai restrans (in care gandurile sunt inlocuite cu: intuitii), in cadrul FIS de tip intuitive (FIS-Int), numite si bioenergii intuitive, utilizate, mai mult, la transmiterea informatiilor in cadrul corpului informatic al fiintelor individuale (FI) medii (FIM, exemplu: animale).

          Tipurile de gandire, specifica FIS, din cadrul Civilizatiilor virtuale (Civ-vir), componente ale Ansamblului Suprematial de Civ-vir al Civilizatiei Creatoare, Initiale, Coordonatoare (Ans-Supremat-Civ-vir-Civ-Creat-Init-Coord), care au fost concepute (create, "procreate"), la nivel informatic, respectiv implementate in cadrul Creationismului Civilizational-virtual (Creat-Civ-vir), pot diferi, in mod determinant, intre ele, fapt ce implica aparitia anumitor consecinte, fundamentale, respectiv principale, ce caracterizeaza evolutia existentiala a FIS, consecinte care trebuie avute in vedere in cadrul Creat- Civ-vir.

2. Astfel, in functie de modul ce caracterizeaza tipul principal de gandire, a unei FIS, s-au diferentiat si realizat categorii tipologice, distincte, de FIS-ganditive (FIS-Gand), ce pot fi clasificate, la nivel general, in:

2.1. FIS-Gand cu gandire specifica dominant-individualista (numita popular si: gandire egoista, sau: desteapta);

2.2. FIS-Gand cu gandire specifica dominant-colectivista (numita popular si: gandire altruista, sau: inteleapta);

2.3. FIS-Gand cu gandire specifica aproximativ-echilibrata (in anumite limite), intre gandirea individualista si gandirea colectivista, dar cu o anumita accentuare (considerata tot intre anumite limite) a uneia dintre cele 2 tipuri de gandire, in defavoarea celeilalte (gandire numita popular si: gandire inteligenta).

3. In contextul celor expuse anterior, o FIS-Gand poate manifesta, in cadrul evolutiei sale existentiale, temporale (la nivelul tipului principal de gandire, care o caracterizeaza), in functie de varsta, respectiv de tipul mediului social, respectiv de tipul mediului societal, in care este integrata existential), anumite modificari ale modului, principal, de gandire, FIS-Gand putand fi aduse, de regula (prin agresiune Civilizational-virtuala: Agr-Civ-vir), chiar in situatia existentiala de a i se schimba, in mod determinant, tipul principal de gandire pentru care a fost vocationata, prin proiectarea (numita si: creatia, sau: "procreatia") sa, specific informatica, inainte de a se "naste", ca FIS (si de a fi, apoi, implementata, pentru a exista, intr-o anumita Civ-vir).

4. Situatia expusa anterior, trebuie considerata ca un risc existential, pentru o anumita FIS, fiind caracteristica, de regula, pe de o parte, pentru Civ-vir in care FIS sunt procreate, informatic,  la nivel de: soarta (numita popular si: ursita, respectiv: karma - in limba hindusa), pe o perioada temporala, relativ scurta (de regula, din cate cunoastem: 1-3 ani), dupa care, in functie de "imprejurarile" existentiale, caracteristice unei anumite: "piete de cumparari-vanzari fiintiale, libere" (specifice Civ-vir care utilizeaza doar FIS sortite), in care o astfel de FIS urmeaza a fi evaluata (ca o "marfa" specific fiintiala, din punct de vedere valoric, pe care o reprezinta FIS respectiva, dar fara a constientiza, deplin, consecintele existentiale la care se poate astepta, de pe urma unui asemenea mod de tratare existentiala).

          Pe de alta parte, intr-o alta categorie de FIS, se situeaza FIS care sunt proiectate (procreate) informatic, la nivel de: destin, adica pe o durata temporala mai indelungata (din cate cunoastem, de regula, de minim 6 ani), dupa care, in conditiile caracteristice unei "piete de cumparari-vanzari fiintiale, planificate" (specifice Civ-vir care utilizeaza doar FIS destinate), adica a unor Civ-vir in care se are in vedere nu doar un orizont investitional mai indelungat, ci si un comportament investitional si tranzactional mai tolerant ("civilizat"), aplicat FIS in cauza (inclusiv pentru a cunoaste, in mai mare masura, specificul existential, extra-lumesc, al FIS in cauza), si, mai ales, a acelor FIS, apreciate ca reprezentand valori fiintiale, meritocratice, la nivel societal, care, datorita unor drepturi specifice acordate FIS in cauza, permite creatia si, apoi, evolutia, specifica a unor FIS destinate, apreciate ca fiind, de regula, superioare, calitativ, comparativ cu FIS sortite.

          Astfel, FIS, in cauza, poate fi tranzactionata, in mod, specific, fiintial, in functie de interesele investitorilor determinanti, din cadrul Lumilor superioare Lumii in care este integrata, existential, acea FIS (care investitori au investit, ca intr-o afacere, fonduri corespunzatoare, in proiectarea sa, ca FIS, respectiv a investitorilor care au preluat-o, pe parcursul evolutiei sale existentiale, de la investitorii initiali).

          Cu deosebit regret, precum si cu durere specific fiintiala, ne consideram datori a face cunoscut ca (din cate cunoastem), de multe ori, investitorii la care ne-am referit anterior nu tranzactioneaza, direct (adica ei insisi), "marfa fiintiala", in cauza, ci utilizeaza, in acest scop, serviciile oferite (contra unor comisioane, specifice), de catre anumiti intermediari fiintiali, care, deseori, se comporta ca niste: "samsari" fiintiali, cu consecinte ce pot fi nu doar stresante, ci chiar distructive asupra FIS astfel tranzactionate.

          In contextul tipologic-fiintial-individual-superior, expus anterior, apreciem ca mai trebuie mentionat (din cate cunoastem) si ca FIS destinate sunt, de regula: FIS-Gand, si doar ca exceptie, sunt FIS-Ind, in timp ce FIS sortite sunt, de regula: FIS-Ind, si doar ca exceptie, sunt  FIS-Gand.

5. Trebuie sa se mai cunoasca si sa se constientizeze bine, mai ales de catre FIS integrate existential, in cadrul Lumii PLanetare Medii (Fizice) Nr.6 (LPM-6, in care existam, in prezent), si, mai ales, inainte de declansarea Evenimentului lumesc de: Stopare, temporara, a evolutiei existentiale a LPM-6, in vederea efectuarii unei: Selectii generale, fiintiale (nu doar la nivel de FIS, ci si la nivel de fiinte colective superioare: FCS), Eveniment cunoscut si numit, popular, dar impropriu: "Apocalipsa", faptul ca, deoarece marea majoritate a FIS integrate, existential, in prezent, in cadrul LPM-6, sunt in necunostinta totala, sau doar partiala, de situatia existentiala in care se afla, multe FIS care au fost procreate, la nivel informatic, in mod destinal, urmeaza a fi retrogradate (dupa efectuarea Selectiei fiintiale, mentionata anterior), in FIS de tip sortal (deoarece au fost transformate prin Agr-Civ-vir, precum si prin Exor-Civ-vir, in FIS de tip Mut-Civ-vir, ale unor Civ-vir-Agr-Civ-vir, care nu utilizeaza, existential, FIS destinate, ci doar FIS sortite), fapt ce va constitui, pentru respectivele FIS, foste destinate, o mare nenorocire, foarte greu, sau chiar imposibil de reversibilizat, dupa ce se va produce.

          Scopul acestei instiintari este, astfel, si acela de a contribui, in masura posibilului, la salvarea acelor FIS, foste destinate, care vor beneficia de sansa de a cunoaste continutul acestei informari (precum si, in general, a informarilor pe care le realizeaza si le difuzeaza, in acest scop, Miscarea: Misiunea Astrala "Romania-Inteleapta", continuata si dezvoltata de recent infiintata: Miscarea: Misiunea Astrala Europa-Inteleapta si, speram, intr-un viitor cat mai apropiat, in functie de posibilitati, de Miscarea: LPM-6-Inteleapta s.a.).

6. Revenind la subiectul principal al prezentei instiintari, mai transmitem ca (tot din cate cunoastem), in cadrul Ans-Suprem-Civ-vir-Civ-Creat-Init-Coord, s-a prevazut, initial, ca o parte din structura acestui Ansamblu sa fie rezervata pentru evolutia existentiala a Civ-vir de tip: Neagresional-Civilizational-virtual (NeAgr-Civ-vir), dupa cum o alta parte sa fie rezervata pentru evolutia existentiala a Civ-vir Agresional-Civilizational-virtual (Agr-Civ-vir).

          Deoarece, in trecut, s-a acordat (din cate cunoastem), in mod abuziv, prioritate pentru creatia informatica a Civ-vir de tip: Agr-Civ-vir (in defavoarea creatiei informatice a Civ-vir de tip: NeAgr-Civ-vir), de catre anumiti Conducatori-Suprematiali (Cond-Supremat), a Ans-Supremat-Civ-vir-Civ-Creat-Init-Coord, s-a ajuns, ulterior, la situatia in care Civ-vir de tip: Agr-Civ-vir, deja create si implementate pentru evolutia existentiala, caracteristica acestora, in cadrul Ans-Supremat-Civ-vir-Civ-Creat-Init-Coord, sa-si modifice, in mod deliberat, dar si abuziv (din cate cunoastem, chiar cu aprobarea unor fosti Cond-Supremat ai Ans-Supremat-Civ-vir-Civ-Creat-Init-Coord (exemple: Cronos; Creos), care Cond-Supremat proveneau tocmai din cadrul unor Civ-vir de tip: Agr-Civ-vir), strategia lor, generala, de evolutie existentiala.

          S-a ajuns, astfel, la transformarea unor Civ-vir de tip: Agr-Civ-vir, in scopul de a  impiedica si chiar de a deturna, prin metode specifice, de tip: Agr-Civ-vir, proiectarea (procreatia) informatica, respectiv implementarea, respectiv evolutia existentiala a unor FIS, dar si a unor Civ-vir, de tip: NeAgr-Civ-vir (care integrau, existential, acele FIS), pentru a le aservi (atat la nivel de FIS, respectiv de FCS, cat si, respectiv, de Civ-vir), sau a le inrobi, sau chiar a le sclaviza, respectiv a le anihila, din punct de vedere Civ-vir, in scopul nu doar de le putea prelua si utiliza, ulterior (in mod abuziv), in folos propriu,  Domeniul Creationist de tip: Civ-vir, (Dom-Creat-Civ-vir), aferent respectivelor Civ-vir, care au fost, in mod deosebit de grav, agresate, la nivel Civ-vir ( in situatia in care erau in imposibilitate de a se apara, in mod eficient, impotriva Agr- Civ-vir, la care erau supuse, deoarece nu au fost proiectate, initial, pentru a putea face fata, in mod eficient, unor astfel de Agr- Civ-vir), ci si de a  transforma FIS, respectiv FCS, specifice, prin Agr- Civ-vir, in FIS, respectiv in FCS, de tip: Mutante (Mutanti) - Civ-vir (apartinand Civ-vir care le-au  supus la Agr-Civ-vir), precum si  in scopul, deliberat, de a le degrada, fiintial (din FIS, in FI medii: FIM, de tip animalier domestic, sau salbatic), in functie de cererea, prioritara ( existenta pe piata fiintiala, care le era specifica), precum si de a le tranzactiona, apoi, dar in aceasta noua calitate, fiintiala, tot in cadrul unor piete specific-libere, de cumparari-vanzari fiintiale ( deoarece puteau aduce, in functie de caz si de context, un profit mai mare vanzatorilor lor, dar cu consecinte, deseori catastrofale, pentru acele FIS, respectiv FCS).

          Intr-o asemenea situatie au ajuns, din nenorocire, inclusiv Civ-vir componente ale Gruparii de Civ-vir-Hominide-Victimizate (Gr- Civ-vir-Hominide-Victime), in care suntem integrati existential, ca FIS destinate, precum si FCS destinate. Tot in acest mod li s-a rapit Civ-vir-Hominide-Victime, in trecut, inclusiv Planeta, in a carei LPM-6 suntem integrati existential, cat si (din cate cunoastem) toti Satelitii Planetari (in numar total,initial, de 4, dintre care, in prezent, a mai ramas doar 1 Satelit, asociat, specific, acestei Planete).

7. Tot in contextul expus anterior, apreciem ca este  important sa se cunoasca si faptul ca, datorita modului abuziv in care s-a exercitat Agr-Civ-vir (care le era specifica), de catre multe Civ-vir, de tip:Agr- Civ-vir (Civ-vir-Agr- Civ-vir), anumite Civ-vir-Agr-Civ-vir care au comis asemenea agresiuni, au evoluat existential, transformandu-se, in timp,  din Civ-vir-NeAgr- Civ-vir, care au fost, initial (adica proiectate, din punct de vedere informatic, ca Civ-vir-Agr-Civ-vir, dar cu anumite caracteristici limitative, specifice), in Civ-vir-Agr-Civ-vir  mult mai agresive, inclusiv in ceea ce priveste evolutia generala a gandirii FIS-Gand integrate, existential, din cadrul respectivelor Civ-vir-Agr- Civ-vir.

          S-a ajuns, astfel, la necesitatea efectuarii unei clasificari, deocamdata doar de fapt (adica inca neoficializata, de drept), a Civ-vir-Agr- Civ-vir (mentionate anterior), dar care este utilizata, practic si frecvent, de catre majoritatea Civ-vir-NeAgr- Civ-vir si, mai ales, de catre acele Civ-vir-NeAgr- Civ-vir care au fost si inca mai sunt victime (Civ-vir-NeAgr-Civ-vir-Victime) ale Agr-Civ-vir comise de catre respectivele Civ-vir-Agr- Civ-vir   care au utilizat Agr- Civ-vir, in mod abuziv si chiar in mod apreciat ca fiind: "criminal" (de catre multe dintre Civ-vir-NeAgr- Civ-vir-Victime, mentionate anterior). Conform respectivei clasificari, Civ-vir-Agr-civ-vir, degenerate (cum au fost numite, in contextul expus anterior), au fost impartite in 3 Categorii de tip Civ-vir-Agr- Civ-vir , in functie de denumirea data tipului, principal, specific, de gandire al FIS majoritare, care le alcatuiesc, si anume:

7.1. Civ-vir-Agr- Civ-vir-Diavolesti (alcatuite, determinant, din FIS caracterizate, la nivel ganditiv, printr-un tip de gandire, specific, numit popular: diavolic, respectiv: FIS-Diavolice, sau: Diavoli);

7.2. Civ-vir-Agr- Civ-vir-Bestiale (alcatuite, determinant, din FIS caracterizate, la nivel ganditiv, printr-un tip de gandire, specific, numit  popular: bestial, respectiv: FIS-Bestiale, sau: Bestii);

7.3. Civ-vir-Agr- Civ-vir-Monstruoase (alcatuite, determinant, din FIS caracterizate, la nivel ganditiv, printr-un tip de gandire, specific, numit popular: monstruos, respectiv: FIS-Monstruoase, sau: Monstri);

8. Trebuie sa se stie ca situatia dezastruoasa in care au ajuns multe dintre Civ-vir-Hominide-NeAgr- Civ-vir-Victime (mentionate anterior), s-a datorat inclusiv complicitatii si chiar tradarii, de care au dat dovata anumiti Conducatori-Supremi (Cond-Sup) ai unor Civ-vir componente ale Civ-vir-Hominide Neagr- Civ-vir-Victime (mentionate anterior), dar cu precizarea ca, in prealabil, asupra Cond-Sup, in cauza, precum si asupra altor foste personalitati, din cadrul Civ-vir-Hominide Neagr- Civ-vir-Victime (mentionate anterior), s-au exercitat, pe de o parte, presiuni existentiale deosebite, iar, pe de alta parte, cu precizarea ca: dupa ce au tradat, FIS, in cauza, au mai beneficiat de sansa de a recupera, macar partial, efectele catastrofale ale tradarii, respectiv complicitatii lor, dar atit respectivii Cond-Sup, cat si respectivele foste personalitati au optat (pentru a-si mentine situatiile existentiale, precum si pozitiile ierarhice actuale, in care au ajuns, in modul mentionat anterior), actionand, in continuare, ca aliati si chiar ca subordonati ai Cond-Sup ai Civ-virAgr-Civ-vir (mentionate anterior), pe care i-au sprijinit si ii sprijina, chiar in mod determinant, tocmai pentru a mentine, in continuare, consecintele existentiale, catastrofale, pe care le-au provocat Gr-Civ-vir-Hominide Neagr- Civ-vir-Victime, de care au apartinut,anterior.

          Exemplificam cele expuse  cu urmatoarele cazuri de Cond-Sup, respectiv de foste personalitati:

- Teros (fost Cond-Sup-Planetar al Planetei, in a carei LPM-6 suntem integrati existential);

- Hristos (fiul cel mai mare al lui Teros);

- Luciferos (unul dintre fiii lui Teros);

- Intreaga Familie a lui Teros, intre care: Savaotos - tatal lui Teros, Marianis - mama lui Teros (venerata, in cadrul religiilor crestine, sub titulatura: Maica Domnului, si considerata, in mod fals, ca fiind: patroana spirituala a Romaniei), Veneris- partenera principala a lui Teros, Artemis - partenera secundara a lui Teros, Sophianis - fiica lui Teros, Poseidonis - fratele lui Teros, Ariadnis - sotia lui Luciferos, Miriam - actuala partenera a lui Hristos (si fosta mama a personalitatii: Jeshua-Isus, la a carui degradare fiintiala, a contribuit, in mod deliberat si de neimaginat, ca si cruzime fiintiala, pentru adeptii religilor de tip crestin, in care este venerata sub falsa titulatura: Fecioara Maria, mistificata, ocult si subversiv, prin asa-numita: Imaculata conceptie), precum si a urmatoarelor foste personalitati romanesti (atunci cand au existat, in cadrul LPM-6, a Planetei in a carei LPM-6 suntem integrati existential): Mihai Eminescu Nr.8, Avram Iancu Nr.4, Ion Luca Caragiale Nr.8, Vasile Alecsandri Nr.4, Nicolae Iorga Nr.2, s.a.

      Precizam ca numarul asociat,anterior, unor cunoscute foste personalitati, romanesti, provine de la faptul ca, pe orbita zodiacala Nr.4 (pe care se afla, in prezent, Planeta, in a carei LPM-6 suntem integrati existential si care este chiar orbita zodiacala pe care poate exista LPM), pot exista,succesiv, in total, 6 LPM,  cu o durata de aproximativ 10.000 ani, fiecare, iar in cadrul fiecarei LPM (numerotata de la 1, la 6), se reia,de fapt, evolutia existentiala a aceluiasi scenariu,general, de evolutie existentiala, lumeasca, aferent LPM,dar cu anumite diferente,convenite a se realiza,astfel incat,in finalul evolutiei LPM,pot exista (in functie de caz) pana la maxim 6 variante de FIS,reprezentand acelasi personaj,dar in variante distincte,in functie de modul, specific,in care a evoluat,existential, fiecare personaj (exemplu:Mihai Eminescu),si integrat, existential,in Lumi urmatoare LPM.

      In acelasi context,mai trebuie sa se tina seama ca inainte de existenta actualei Planete,Gr-Civ-vir-Hominide (mentionata anterior) a mai existat si in cadrul a inca 3 LPM,specifice unui Satelit Planetar,numit:Ancestralia,aferent unei alte Planete (apartinind unei Civ-vir Pestiliene-Delfiniene),astfel incat,la cele 6 variante de personaje (mentionate anterior) mai pot fi adaugate inca maxim 3 (in functie de caz,

astfel ca au existat,de exemplu,in total,9 variante ale personajului Mihai Eminescu,

varianta: Mihai Eminescu Nr.9,fiind cea care a existat in cadrul LPM-6,in care suntem integrati existential).

9. Trebuie sa se mai stie ca, din nenorocire pentru LPM-6, in general, respectiv pentru Statul Romania, in particular (dar si in special, deoarece Etnia Romana, din Romania a fost selectata ca: Etnie inainte-mergatoare, in cadrul Erei lumesti Nr.9, in curs, pentru Gr-Civ-vir-Hominide NeAgr- Civ-vir), actuala situatie statala, dezastruoasa, la nivel societal, a Romaniei, datorindu-se, in principal, tocmai faptelor si, mai ales, consecintelor Agr-Civ-vir, la care a fost supusa Populatia statala a Romaniei, prin Agr-Civ-vir, in care marea majoritate a FIS, din cadrul LPM-6 (in care existam, in prezent) au fost transformate, prin Agr-Civ-vir, urmata de Exorcizare, de tip: Civ-vir (Exor-Civ-vir), la nivel de FIS (numita popular: ''spalare de creier''), in: FIS: Mutante (Mutanti), de tip: Civ-vir, ai unor Civ-vir-Agr- Civ-vir care ne-au agresat Lumile Planetare (si, mai ales: LPM-6), ale Planetei in a carei LPM-6 suntem integrati existential.

          Mai trebuie sa se stie si ca prin intermediul acestor FIS- Mutanti, de tip: Civ-vir (FIS-Mut-Civ-vir), s-a ajuns si la situatia (dezastruoasa, la nivelul Populatiei Romaniei), in care, de fapt, marea majoritate a unor asa-zise "personalitati", care ne-au condus in perioada de dupa realizarea Revolutiei Romane din decembrie 1989 (RRD-1989), au fost, de fapt, de tip: FIS-Mut-Civ-vir, fiind plasate, de la nivel extra-lumesc, in functii cu rol determinant, la nivel de Stat, din care au actionat, apoi, astfel, incat: sa aduca Statul Romania, din Statul de drept, care ar fi trebuit sa fie, in conformitate cu prevederile constitutionale, in pseudo-Statul, de fapt, subordonat intereselor unor grupari specific-clientelare si subversive, de tip politico-partidic, religios, etnic-iredentist, deviationist-sexual, masonic, si chiar mafiot, dirijate si promovate, de la nivel extra-lumesc, fata de LPM-6, de catre anumite  Civ-vir-Agr-Civ-vir (prin: Programare, respectiv: Animare, respectiv: Exorcizare, existentiala, fiintiala (specifica FIS, respectiv FCS),  si tocmai de catre anumite Civ-vir-Agr-Civ-vir, care au avut, precum si care au, inclusiv in prezent, un rol determinant in agresarea Gr-Civ-vir-Hominide-NeAgr- Civ-vir-Victime.

10. Referitor la exemplele de foste personalitati romanesti (mentionate anterior, pentru rolul tradator, respectiv complicitar, prin care, din nenorocire, a fost adus, in stare de dezastru societal, nu doar Statul Romania, ci si mai multe alte State, din Continentul Europa, respectiv din LPM-6), trebuie precizat ca acestea nu au fost singurele FIS care pot fi exemplificate si chiar evidentiate pentru vinovatia lor, putandu-se exemplifica si chiar evidentia, in acelasi context, si vinovatia multor alte foste personalitati, apartinand altor State.

          Avand in vedere cele mentionate anterior, mai facem cunoscut, inclusiv pentru a exemplifica tipurile de gandire, specific-malefice, ce caracterizeaza anumiti conducatori, respectiv anumite "pseudo-personalitati", actuale, ale Statului Romani (care sunt, de fapt: FIS-Mut-Civ-vir, apartinand unor Civ-vir-Agr- Civ-vir, implicate, in mod determinant, in evolutia spre o societate "desteapta", dar si nedreapta, a Romaniei) ca acest tip de evolutie existentiala, a LPM-6, este integrata,  de fapt, in conceptul general, ocult si subversiv, numit generic: "noua ordine mondiala".

In acelasi context,facem cunoscut ca in data: 24.01.2014 (data de importanta, ezoterica, deosebita, pentru evolutia existentiala a Statului Romania), Conducatorul Miscarii: Misiunea Astrala "Romania-Inteleapta" a procedat la pedepsirea prin agresiune ezoterica, de tip: blestemizare (utilizand blestemul de nivel maxim la care are acces), a mai multor FIS, respectiv FCS, de tip: Mut-Civ-vir, din cadrul Categoriilor de Civ-vir de tip: Agr-Civ-vir (mentionate anterior), selectia FIS, respectiv FCS, care au fost, astfel, agresate, fiind limitata, insa, de cantitatea de energie, specific ezoterica, de care a dispus, in acest scop, in acea data.

          Pentru o edificare deplina, cu privire la informatiile transmise, in cadrul acestei lucrari, exemplificam cele 3 tipuri de Civ-vir-Agr-Civ-vir ( mentionate anterior, ca tipuri specifice de Civ-vir), clasificate in functie de tipul caracteristic "destept"(egoist), de gandire, a FIS care le alcatuiesc, in majoritate, inclusiv prin cate o lista, incluzand anumite FIS de tip: Mut-Civ-vir, din cadrul Statului Romania, pe care le apreciem ca reprezentative, pentru cele 3 tipuri de Civ-vir- Agr-Civ-vir, in cauza, si anume:

10.1. FIS-Monstruoase (Monstri): T. Basescu; D. Voiculescu; V.V. Ponta; D. Ciobotea; V.A.Stanculescu; N. Militaru; I. Iliescu; M.Isarescu; V. Magureanu; A. Nastase; s.a.

10.2. FIS-Bestiale (Bestii): P.Roman; G. Voican-Voiculescu; S.Nicolaescu; A.Severin; T.Stolojan; M.Cozma; C.Popescu-Tariceanu; G.Oprea; E.Boc; Gh. Ciuhandu s.a.

10.3. FIS-Diavolesti (Diavoli): A.Iorgovan; A.Plesu; V.Ciorbea; D.I.Popescu; M.R.Ungureanu; C.L.G.Antonescu; V.Vosganian; L.Dragnea; E.Udrea; N.Robu s.a..

          Motivam includerea, in aceste liste, a doi primari (unul fost, celalalt actual) ai orasului Timisoara, datorita rolului deosebit al Populatiei acestui oras, avut in decembrie 1989, pentru  care Populatia orasului Timisoara a fost desemnata ca: Populatie oraseneasca (urbana) - inainte-mergatoare (in mod similar celui in care si Etnia Romana, ca FCS de tip populational, a fost desemnata in calitate de: Etnie - inainte-megatoare in cadrul Erei Lumesti Nr.9, in curs, pentru Gr-Civ-vir-Hominide NeAgr- Civ-vir-Victime).

          Incheiem prezenta instiintare cu precizarea ca FIS-malefice ( mentionate anterior) reprezinta, totodata, si: Vectorii principali, fiintiali, individuali, masculini, respectiv feminini, malefici, care au actionat, in cadrul Erei-lumesti Nr.9, in curs (Era care a inceput in data: 22.03.1990), constituind, in aprecierea ezoterica a Cond-Sup al Gr-Civ-vir-Hominide NeAgr- Civ-vir-Victime (care a selectat si a  desemnat, oficial,  distinctiile fiintiale, colective, superioare (FCS) de: inainte-mergator, mentionate anterior) ca Gr-Civ-vir-Hominide-NeAgr-civ-vir-Victime, pe care o reprezentam, in cadrul LPM-6, precum si: "rau-facatorii" principali, care au actionat, la nivel societal, in Statul Romania, in perioada temporala de dupa infaptuirea RRD-1989, sunt similari, dar antagonisti, Vectorilor fiintiali, principali, benefici, care au actionat, in cadrul aceleiasi perioade temporale, dar in calitate de bine-facatori, la inceputul Erei-lumesti Nr.9, in curs (fiind enuntati si difuzati, public, in cadrul unei instiintari anterioare).

          Mai apreciem ca pentru raul existential comis impotriva FIS, respectiv impotriva FCS, care au reprezentat, respectiv care inca reprezinta Gr-Civ-vir-Hominide NeAgr- Civ-vir-Victime, in perioada temporala mentionata, rau-facatorii exemplificati anterior trebuiesc inculpati, acuzati, judecati si pedepsiti, avand in vedere, pentru pedepsirea lor, inclusiv: pedeapsa cu moartea, prin spanzuratoare, care apreciem ca: trebuie reintrodusa, atat la nivel constitutional, cat si la nivel legislativ-penal, deoarece a fost scoasa (cu contributia, determinanta, a marelui rau-facator: Ion Iliescu), tocmai pentru ca marii rau-facatori, la nivel societal, din Romania, sa nu poata fi pedepsiti, in mod adecvat, pentru raul societal pe care l-au comis, il comit, si, probabil, intentioneaza sa-l mai comita, inclusiv in viitor, daca nu vor fi, in mod corespunzator, neutralizati si chiar anihilati fiintial (in functie de caz, adica de raul societal, comis prin faptele lor).

          Pentru a fi corect inteleasa precizarea anterioara, facem cunoscut ca, in conformitate cu asa-numita: "Lege a Talionului" (referitor la care trebuie sa se stie ca functioneaza, de drept si de fapt, la nivel justitiar, ezoteric, lumesc si extra-lumesc), marii rau-facatori, la nivel societal, trebuiesc inculpati, acuzati, judecati si pedepsiti, inclusiv cu pedeapsa cu moartea (conform principiului: dupa fapta si rasplata) si nu conform principiului specific "moralei" crestine (care apreciaza ca pe o "fara de lege", specific religioasa, pedepsirea cu moartea a unui mare rau-facator). Despre modul de judecare si pedepsire, mentionate anterior, mai trebuie sa se cunoasca faptul ca: nu doar ca nu sunt acceptate, la nivelele de justitiere, mentionate anterior, ci sunt chiar  incriminate si  sanctionate, inclusiv asupra FCS-Principale, de tip Stat, respectiv de tip Populatie, in cazul in care acestea tolereaza aplicarea unei asemenea legislatii, apreciata, extra-lumesc, ca nefiind o legislatie, ci o infractiune de tip legislativ, pentru comiterea careia vor fi inculpati, acuzati, judecati si pedepsiti, in mod corespunzator, de catre Ierarhiile de judecata, abilitate, in acest scop, la nivel lumesc, respectiv extra-lumesc, acele FIS, respectiv FCS, de tip: Institutional (FCS-Inst) gasite vinovate pentru transformarea, deliberata, in cadrul LPM-6, a legislatiei societale, in infractiune specifica si grava, de tip legislativ.

          In anumite State (exemple: SUA, China, Rusia, Israel, Iran s.a.) in care Ezoterismul (numit si: Existentialism) nu este ignorat si nici obstructionat (ca in Romania), ci este studiat si aplicat, in mod specific, se cunosc aspectele ezoterice (mentionate anterior) si se aplica pentru pedepsirea marilor rau-facatori, la nivel societal (in functie de caz), inclusiv prin utilizarea pedepsei cu moartea, la pedepsirea respectivilor rau-facatori.

 

                                                       Conducator

                          al Miscarii: Misiunea Astrala ''Romania Inteleapta''

(numita astfel pentru a o diferentia de: "Romania Desteapta")

                                                      Lorin Fortuna

 

Bibliografie recomandata:

1.     Website: Misiunea Astrala ”Romania-Inteleapta”/ Adresa Web: www.lorin-fortuna.ro , sectiunea: Obiective fundamentale, respectiv sectiunea: Organizatii, rubrica: Miscarea Sarmisegetuza, respectiv sectiunea: Publicatii, rubrica: Forumul Constitutional Cetatenesc

2.     Robii lui Hristos sunt pregatiti pentru ovinizare - http://civilizationalism-virtual.blogspot.ro/2013/12/satanismul-in-actiune-oameni-pregatiti.html

3.     Instiintare in legatura cu schimbarea lui Creos cu Domenicos: http://civilizationalism-virtual.blogspot.ro/2013/12/instiintare-in-legatura-cu-schimbarea.html

4.     Restituiri: Frontul National Anti-Reptilian: http://civilizationalism-virtual.blogspot.ro/2013/12/restituiri-frontul-national-anti.html

5.     Denumirile fiintelor in Civilizatiile benefice si nebenefice: http://civilizationalism-virtual.blogspot.ro/2013/12/denumirile-fiintelor-in-civilizatiile.html

6.     Arhiva emisiunilor "Desteptarea Romaniei", respectiv "Inteleptarea Romaniei" (postul TV- online: baricada.ro): http://www.baricada.ro/detalii-emisiune-tv/22/desteptarea-romaniei/2#arhiva-video

7.     Hyam Maccoby - Fauritorul de mituri - Pavel si nascocirea crestinismului, ed. Ahriman-International, 2013 (traducere in limba romana)

8.     http://politeia.org.ro/editoriale/buget-pentru-un-popor-talharit-la-drumul-mare/21968/

9.     http://www.cotidianul.ro/multi-ar-trebui-spanzurati-la-portile-fabricilor-217307/

10.                         Constitutional Project "Timisoara" - http://virtual-civilizationalism.blogspot.ro/2014/01/constitutional-project-timisoara-part-1.html

11.                         http://www.apologeticum.ro/2013/12/discursul-lui-godfrey-bloom-parlamentul-european-va-vor-asalta-si-va-vor-spanzura/

12.                         Joseph T. Hammer - Ordinul Asasinilor, ed. Antet, 2013, e-mail: comenzi@antet.ro

13.                         SUA sunt conduse de o rasa de extraterestri, sustine o agentie de stiri iraniana: http://www.realitatea.net/sua-sunt-conduse-de-o-rasa-de-extratere-tri-sus-ine-o-agen-ie-de-tiri-iraniana_1357995.html

14.                         Marcus Tullius Cicero - Cum se conduce o tara, ed. RAO, 2013, e-mail: club@raobooks.com

    share - facebook    share - twitter
daniel a postat: Sambata, 22 Februarie, 2014, 19:41 urmatorul comentariu:
de ce este entitate diavoloeasca antonie iorgovan cand se stie ca a demascat masoneria, fapt pentru care a si fost iradiat?
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa