Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 28 Mai, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Lorin Fortuna : Cu privire la contributia adusa de catre fiintele individuale superioare (FIS), extrem, respectiv foarte malefice: T. Basescu, respectiv: V.V. Ponta, la mentinerea si chiar consolidarea situatiei dezastruoase, a Romaniei

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 03 Februarie, 2014 | Nr. accesari stire 3052 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Lorin Fortuna : Cu privire la contributia adusa de catre fiintele individuale superioare (FIS), extrem, respectiv foarte malefice: T. Basescu, respectiv: V.V. Ponta,  la mentinerea si chiar consolidarea situatiei dezastruoase, a Romaniei

1. Facem cunoscut, prin aceasta instiintare, combatantilor existentiali (ezoterici), precum si colaboratorilor Miscarii: Misiunea Astrala "Romania-Inteleapta", respectiv ai Miscarii: Misiunea Astrala "Europa-Inteleapta", ca in data: 03.02.2014 este prevazuta (din cate cunoastem) a avea loc, la Curtea Suprema de Casatie si Justitie, din Bucuresti, o faza, deosebit de importanta si, posibil, chiar determinanta, a actiunii justitiare reprezentata prin procesul in care este inculpat, ca plagiator: Primul-ministru: V.V. Ponta, al actualului Guvern al Statului Romania.

2. Inculpatul mentionat anterior este (din cate cunoastem) apreciat, de catre Ierarhii extra-lumesti, abilitate, ca fiind: al 2-lea, in ordinea maleficitatii conducatorilor principali, actuali, ai Romaniei, cu un rol determinant in aducerea in starea de dezastru societal a Statului Romania, precum si in starea de saracie cronica a majoritatii Populatiei statale, aferente acestui Stat.

3. Ca foarte mare rau-facator, la nivel societal, V.V. Ponta este clasificat (din cate cunoastem), de catre Ierarhii extra-lumesti, abilitate, ca fiind, in prezent, din punct de vedere existential (ezoteric), de tipologia fiintiala individuala, superioara (FIS), malefica, a: canaliilor (caracterizate prin: gandire dominant "desteapta", de tip: perfid, iar ca dependenta spirituala, malefica, este o FIS aflata, in prezent, in posesia existentiala, exclusiva, a Spiritului Monstruos: Baphomed, care l-a avut in posesie existentiala, exclusiva, in trecut, si pe FIS, foarte malefica, tot de tip: canalie: A.Nastase, mentorul si promovatorul lui V.V. Ponta, in politica-partidica.

4. Ca FIS foarte malefica, cu rol determinant in cadrul Statului Romania (din cate cunoastem) se apreciaza,  de catre Ierarhii extra-lumesti, abilitate, V.V. Ponta este intrecut, in prezent, numai de FIS extrem de malefica, de tip: monstru: T. Basescu, caracterizat prin: gandire predominant "desteapta", de tip: sadic, fiind apreciat (tot din cate cunoastem), ca fiind, in prezent: cel mai mare rau-facator, la nivel societal, care-si manifesta maleficitatea specifica, de conducere institutionala, la nivel foarte inalt, in Romania, si care se afla, in prezent (din cate cunoastem), in posesia fiintiala, exclusiva, a Spiritului Monstruos: Satan.

5. Cele 2 FIS, extrem, respectiv foarte malefice, au atras, fiecare, in jurul lor, in calitate de "colaboratori" (dar, de fapt, in majoritate: complici), numeroase alte FIS, foarte malefice, sau doar malefice, impreuna cu care au adus Statul Romania la starea cea mai degradanta, din punct de vedere societal, de dupa infaptuirea Revolutiei Romane din decembrie 1989.

6. Miscarea: Misiunea Astrala "Romania-Inteleapta" lupta de mai multa vreme, pe cale de combatanta specific-existentiala (ezoterica), impotriva activitatii anti-societale, extrem, respectiv foarte malefica, a gruparilor de: vectori fiintiali individuali, superiori, societali, foarte malefici, sau doar malefici, care au acaparat, in mod abuziv si neconstitutional, conducerea Statului Romania, pe care l-au pervertit, din Stat national, suveran, independent, de drept, democratic, republican si social, cum ar fi trebuit sa fie, in conformitate cu prevederile fundamentale, din cadrul Articolului 1 al Constitutiei Romaniei, in: Stat capitalist-degenerat, specific agentural, prin: uzurpare de Suveranitate Nationala, respectiv prin: inalta tradare, in favoarea unor organizatii oculte si extrem de subversive, de tip: etnic-iredentist, deviationist-sexual, fals si ocult-religios, ocult-masonic, precum si distructiv-mafiot.

7. In contextul expus anterior, cele 2 FIS extrem, respectiv foarte malefice (tot din cate cunoastem) sunt puternic aparate, din punct de vedere existential (ezoteric), de catre posesorii lor fiintiali, spirituali, extra-lumesti, dintre care (din cate cunoastem) Spiritul Monstruos: Satan exercita, in prezent, chiar functia de: Conducator-Suprem (numit, popular: Tartor) al Lumii Planetare Medii (Fizice): LPM, in care suntem integrati existential, Lume pe care o domina, la nivel populational, mai ales prin intermediul religiilor false si subversive, deformant si chiar distructiv (prin: inrobire, respectiv prin: aservire fiintial-individuala, de tip: crestin-ortodox; islamic-siit; buddhist, respectiv mormon.

8. Tot din cate cunoastem, pentru sedinta de judecata prevazuta a se desfasura in data: 03.02.2014, sunt prevazute (a putea fi implementate, existential, in functie de indeplinirea anumitor conditii): 2 variante de scenarii, dintre care: una benefica, incluzand acuzarea si condamnarea penala a inculpatului V.V. Ponta, pentru infractiunea de plagiat, caz in care acest mare rau-facator, la nivel societal, ar putea fi, mai usor, obligat sa-si dea demisia, din functia de Prim-ministru al Guvernului, actual, al Romaniei, fapt ce ar echivala cu un "salt" de beneficitate, adus Romaniei-Intelepte, in detrimentul Romaniei-Destepte.

9. In scopul realizarii obiectivului mentionat anterior, solicitam sprijinul combatantilor existentiali (ezoterici), precum si ai colaboratarior Miscarii: Misiunea Astrala "Romania-Inteleapta", sa depolueze, in masura posibilitatilor lor, obiectivele existentiale (ezoterice), specifice, aferente domeniului justitiar (exemple: Strada Dreptatii, Piata Constitutiei, Strada Justitiei, Parcul Justitiei - existent la Timisoara s.a.), pe de o parte, respectiv, pe de alta parte, sa aduca la cunostinta Populatiei, aferenta Romaniei-Intelepte, prin posibilitatile de care dispun, contributia extrema, respectiv foarte malefica, a celor 2 FIS malefice, in cauza, la degradarea, pana la dezastru societal, a fiintelor colective superioare (FCS), principale (FCS-P): Statul Romania-Inteleapta, respectiv Populatia statala a Statului Romania-Inteleapta.

10. Pentru combatantii existentiali (ezoterici), solicitam a utiliza, impotriva celor 2 FIS, de tip: rau-facatori, inclusiv tipul de agresiune specific-existentialista (ezoterica) a blestemizarii, cu blestemul la nivelul maxim posibil la care au acces, in functie de rangul lor existentialist (ezoteric), utilzand urmatoarea:

formula de blestemizare: Eu, (prenume, nume), combatant existentialist, in cadrul Miscarii: Misiunea Astrala "Romania-Inteleapta", blestem fiinta individuala superioara, masculina (T.Basescu; respectiv V.V. Ponta - in functie de caz), pentru raul existential comis impotriva fiintelor colective superioare: Statul Romania-Inteleapta, respectiv Populatia statala a Statului Romania-Inteleapta.

          Precizam ca: din punct de vedere existentialist (ezoteric), pe teritoriul Statului Romania exista, de fapt, doua State, ca FCS-P, si anume, pe de o parte: Statul Romania-Inteleapta, a carei Populatie este alcatuita, in cea mai mare parte, din: FIS de tip: Om, adica: FIS autentic-bastinase, la nivel lumesc, iar, pe de alta parte: Statul Romania-Desteapta, a carei Populatie este alcatuita, in cea mai mare pate, din FIS de tip: Mutanti civilizationali-virtuali (FIS-Mut-Civ-vir, care, in cea mai mare parte, sunt FIS de tip: Egon (adica nu sunt: Oameni, ci sunt: FIS-Mut-Civ-vir, apartinand unor Civilizatii virtuale (Civ-vir), de tip: agresional civilizational-virtual), adica fie sunt, in mare parte: fosti Oameni, dar carora li s-a exorcizat corpul informatic (operatie numita, popular, dar si peiorativ: spalare de creieri), fie sunt, in cea mai mare parte: descendenti, direct, din parinti de tip: FIS-Mut-Civ-vir, sau: descendenti din parinti diferiti de tip Civ-vir (de exemplu: FIS-Om, respectiv FIS-Egon, in care, insa, procreatorul principal a fost de tip: Egon).

                                                       Conducator

                          al Miscarii: Misiunea Astrala ''Romania Inteleapta''

                                                      Lorin Fortuna

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa