Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 25 Mai, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Critică dură la adresa proiectului "Deceneu şi dacii"

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 15 Iulie, 2014 | Nr. accesari stire 1573 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Critică dură la adresa proiectului

Laocoon, bloggerul şi combatantul ezoteric care realizează blogul "Civilizaţionism virtual"

(http://civilizationalism-virtual.blogspot.ro/) a publicat un atac dur al profesorului Lorin Fortuna  la iniţiativa "Deceneu și Dacii",

promovată de realizatorul TV Daniel Roxin, pe blogul său (http://danielroxin.blogspot.ro/2014/07/proiectul-deceneu-si-dacii-un-proiect.html)

 

Proiectul a fost catalogat ca nebenefic în nenumărate rânduri de către profesorul Lorin Fortuna în emisiunea "Înţeleptarea României", difuzată la Baricada TV, în fiecare joi.Lorin Fortuna va veni în ediţia din această săptămână cu elemente şi argumente noi pentru a demonstra de ce acest proiect este nociv din punct de vedere civilizaţional şi ezoteric pentru România.

Redăm mai jos conţinutul materialui postat de Laocoon :

Important de citit: mesaj pentru "dacologi"!

 Mesaj de atentionare adresat celor care doresc,in necunostinta de cauza,precum si de consecinte, sa inlocuiasca,in prezent,Statul Romania,cu Statul Dacia. Atentie!  Apreciez ca vi s-a intins o capcana,de la nivel extra-lumesc,celor care promovati dacismul, in defavoarea si chiar in locul romanismului, in care ati cazut,atit d-stra,cat si multi altii (exemple:Mihai Eminescu,Napoleon Savescu,Mircea Chelaru;Gheorghe Iscru Geo Stroe),crezind ca procedati bine,inclusiv in folosul Romaniei. Problema cinstirii Poporului Dac,ca Popor care a existat pe teritoriul pe care exista,in prezent,Romania (dar din care Popor nu ne tragem,in mod determinant,genetic,cum,gresit,cred multi) este una,iar problema inlocuirii Statului Romania,cu Statul Dacia,in contemporanitate,este alta,reprezentind o: crima statala. Daca influenta genetica a Poporului Dac,in ultima sa perioada de existenta (adica pe timpul lui Decebal si,probabil,a lui Zalmoxis),asupra Poporului Roman ar fi fost determinanta,majoritatea romanilor ar fi avut profilul fizionomic al dacilor reprezentati pe Columna lui Traian,adica,intre altele,cu nasul mare si plat,fapt care nu se confirma. Nu stim care era profilul Dacilor dupa  perioada de formare a Poporului Dac,adica pe vremea lui Burebista,respectiv a lui Deceneu,deoarece nu exista o Coloana si din vremea aceea,dar, din cate cunosc, in timpul lui Burebista,precum si o perioada temporala dupa accea, dacii nu aveau obiceiul,deosebit de riscant, de a trece Dunarea pentru a ataca si jefui Populatia de la sud de Dunare,care era inclusa in granitele Imperiului Roman,si pe care armata imperiala avea obligaita s-o apere,inclusiv pedepsind pe agresori si jefuitori.
 
Se perpetueaza,de mult, interpretarea gresita ca drapelul dac (in vremea lui Decebal) reprezenta  un sarpe,cu cap de lup,cand,de fapt,reprezenta un dragon,adica un sarpe specific,de apa/mare,care are are alt tip de cap comparativ cu sarpele tiritor,de uscat. Nu se cunoaste nici faptul ca Zalmoxis a schimbat religia al carei reprezentant,determinant,a fost Deceneu,cu o religie de tip reptilian-dragonian,care se practica si in prezent in anumite State din sud-estul Asiei. Mai multi previzionari foarte importanti (exemple:Nostradamus;Sundar Sing;Vanghelia Pandeeva-Vanga si,mai ales,Gupta Swami) previzioneaza,explicit,doar pentru Romania,nu si pentru Dacia,un rol deosebit,in Lumea in care existam. Ar trebui sa va intrebati de ce pentru "renasterea" Daciei se aloca atitea fonduri (mai ales de la nivel extra-lumesc),in timp ce Romania este permanent obstructionata,sabotata si amenintata cu destramarea statala,inca de pe vremea lui Mihai Eminescu,care a fost si el atras si a cazut in capcana inlocuirii Romaniei cu Dacia. Sunteti,de fapt,reprezentanti ai:Miscarii Zodiacale de "renastere" a Daciei,dar nu oricum,ci pentru a inlocui Romania.
 
Veti afla,probabil, la momentul potrivit,ca,pe vremea lui Zalmoxis si a lui Decebal,Dacia a decazut civilizational,abandonind religia bazata pe valorile spirituale proprii dacilor si creatorilor lor,extra-lumesti,pentru o religie de tip specific reptilian-dragonian (vezi drapelul lor,de lupta!),caracteristica sud-estului asiatic,bazata pe cultul impunerii prin agresiune,precum si pe o gandire dominant egoista ( vicleana). In mod similar,promotorii crestinismului-ortodox au degradat o mare parte a Populatiei din sud-estul Europei,prin acceptarea botezului fiintial in calitate de "rob religios",in care prioritatea "mintuirii" colective,la nivel de Stat,de exemplu,este inlocuita cu prioritatea acordata mintuirii individuale,motiv pentru care,pentru a nu pati ca dacii,patriotii romani,autentici,au declansat o campanie anti-hristica (previzionata,de altfel,a se produce,de multa vreme,mai ales in ideologia "apocaliptica",pentru a inlocui Crestinismul,ca religie specific reptiliana-serpiliana (vezi rolul sarpelui amagitor,din mitul fondator!),cu o religie bazata pe valori spirituale autentic romanesti.      
 
In spatele acestor civilizatii agresoare,de tip reptilian,se afla,insa, Civilizatia arahnidica tarantulara,condusa de:Satan,iar sprijinirea dacilor,pentru a prelua locul romanilor,este sustinuta tot de Satan. Daca Romania,ca Stat,va reusi sa-si indeplineasca misiunea sa existentiala,extra-ordinara,cu care a fost destinata,va fi bine si pentru Dacia Zodiacala,din "Vesnicie",dar daca Romania va fi impiedicata sa-si indeplineasca misiunea,in cauza,vor beneficia doar "arahnidici-tarantulari" si aliatii lor "reptilienii,iar Romania va ramine prizoniera,in Zodiac,ca si Dacia,nemaiputind sa urce in domeniul Constelational ("Eternitate"),repectiv in domeniul Universal (Universalitate),repectiv si mai sus,deoarece o asemenea ascensiune, evolutiv-existentiala, este permisa numai Civilizatiilor libere,nu si celor inrobite religios,fata de anumite persoane extra-lumesti,care apartin altor Civilizatii (exemple:Satan;Hristos s.a). Ar trebui,deja,sa se afle ca numai Romania-Inteleapta,care a renuntat la crestinismul-ortodox, va putea ajunge in Etenitate,de exemplu,nu si Romania Desteapta,sau Romania bigotizata crestin-ortodox,care in calitate de: State inrobite,la nivel fiintial,colectiv,in mod religios,ca:Stat inrobit fata de;"Hristos-Dumnezeul nostru",vor ramine prizoniere ale Zodiacului (vezi semnificatia monumentului "Evadarea din Zodiac,din Piata Revolutiei,din Bucuresti,pe care actualul primar-general (ignorant in Ezoterism,dar nu si in cerfidie politica), a vrut si inca vrea sa-l darime.
 
Va recomand sa cautati,pe Internet,ce nume poarta cele mai performante rachete balistice rusesti,pentru a va convinge cine sta ,de fapt,in spatele lui "Hristos-Dumnezeul nostru!?" si-l dirijeaza. O solutie  posibila poate,,pentru Dacia,ar putea fi constituirea unei Dacii (evident mai mici ca cea care a fost,dar nu in locul Romaniei,ci alaturi de Romania (adica pe un teritoriu care,in prezent,apartine unui Stat,despre care apreciez ca este supus unei actiuni de dezmenbrare,sau se va afla intr-o asemenea situatie, intr-un viitor apropiat). Pentru a se putea realiza,insa,un asemenea obiectiv,ar trebui ca promotorii  renasterii Daciei sa se alature aparatorilor si promotorilor Romaniei,ca Stat previzionat cu o misiune extraordinara,in acst stadiu de  preintimpinare a "Apocalipsei",si nu sa-i obstructioneze,sau chiar sa-i saboteze, in eforturile lor,mai ales in aceasta "Perioada a ticalosiei-politico-partidice",care si-a tesut si  intins,ca o arahnida-tarantulara (paianjen), pinza subversiva,asupra Rominiei.
 
Va recomand,in acest sens,nu doar sa va desteptati,ci si sa va inteleptiti, luind legatura cu membrii si sustinatorii Miscarii:Misiunea Astrala Romania-Inteleapta,pentru a va conjuga eforturile in vederea extinderii acestei misiunii,daca se va putea,si asupra Daciei,dar in nici un caz pentru a impiedica Romania,situatie pe care doreste s-o realizeze Satan,indrect,insa,adica prin intermediul Daciei;Hungariei; Rusiei;Uniunii Europene;Germaniei si altor State.Nu întîmplător rachetele balistice ruseşti R-36 poartă denumirea de SATAN (http://www.antena3.ro/life/stiinta/satan-arma-cu-care-rusii-cred-ca-pot-salva-omenirea-amenintata-de-asteroizi-219076.html).

Lorin Fortunashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
ACUMA LA TV 17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa