Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 22 Februarie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Annabelle Frost, femeia obligată să se culce cu 1800 de bărbaţi în cadrul unui cult satanic

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 23 Septembrie, 2014 | Nr. accesari stire 1079 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Annabelle Frost, femeia obligată să se culce cu 1800 de bărbaţi în cadrul unui cult satanic

Fiica unei britanice implicate intr-un cult satanic a dezvaluit ca mama sa a obligat-o sa se culce cu 1800 de barbati pana la varsta de 18 ani.

Annabelle Frost a fost initiata in acest cult dupa ce a trebuit, la varsta de 7 ani, sa o urmareasca pe mama sa in timpul unor acte sexuale cu liderul cultului, Collin Batley. La varsta de 11 ani ea a fost violata de doua ori de acesta, iar trei ani mai tarziu a fost fortata sa ia parte la acte de sex in grup cu mama ei, in casa lor din Tara Galilor, scrie Daily Mail.

Colin Batley si Jacqueline Marling au fost inchisi pentru abuzarea sexuala sistematica a fetei. In cadrul unui proces din 2011, Blatley a marturisit cum se imbraca in mantii cu gluga si canta inainte de a participa la partide de sex in grup cu femei si copii.

Intrunirile aveau loc de obicei duminica seara. Avand acum o familie, Annabelle a povestit pentru prima oara incercarile prin care a trecut. "Nimic nu m-a putut rani mai mult decat au facut-o mama mea si acel barbat. Mama mea era o femeie rea si nu o sa o iert niciodata".

Ea a publicat o carte de amintiri, in care povesteste cum s-a culcat cu aproape 2000 de barbati pana la varsta de 18 ani si cum a trebuit sa se prostitueze pentru a face rost de bani pentru biserica cultului satanic.

Ideologia cultului se baza pe o cartea scrisa de fondatorul cultului satanist, Aleister Crowley, care sustinea ca un copil ii poate arata lui Dumnezeu ca e bun daca face sex cu ceilalti membrii ai cultului.

"Aveam 11 ani cand m-a violat prima oara, si cel mai rau lucru legat de asta a fost sa ma convinga ca faceam asta din propria mea alegere. Daca nu o faceam, urma sa cad in Abis, care era versiunea noastra de Iad. Colin stia cum sa te manipuleze, cum sa te faca sa crezi tot ce spunea", a povestit tanara.

"Nu ne era permis sa il privim in ochi. Conducea mica noastra comunitate cu o mana de fier si eram fortati sa face ceea ce ordona el din teama de a supara zeii", a spus Annabelle. Dupa ce a fost agresata sexual de propria mama la varsta de 14 ani, ea a incercat sa se sinucida.

La varsta de 17 ani, ea a ramas insarcinata cu Batley. Dupa ce a nascut, ea a fugit din casa intr-o noapte, si nu si-a mai revazut mama si agresorul pana la intemnitarea acestora in 2011.

Annabelle, care acum traieste in nordul Angliei, a scris o carte intitulata "Diavolul in pragul usii: cum am scapat dintr-un cult satanic al sexului".share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa