Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 02 Iulie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Tânărul inventator Ionuț Budișteanu a obținut cinci premii și două medalii la Salonul de la Bruxelles

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 17 Noiembrie, 2014 | Nr. accesari stire 27714 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Tânărul inventator Ionuț Budișteanu a obținut cinci premii și două medalii la Salonul de la Bruxelles

Tânărul Inventator vâlcean Ionuț Budișteanu s-a întors de la Salonul de Invenții de la Bruxelles 2014 cu cinci premii și două medalii, obținute pentru un dispozitiv electronic menit să faciliteze prinderea unor infractorii care vandalizează un bancomat.

"Am fost selectat de către Ministerul Educației Naționale să particip la Salonul Internațional de Invenții de la Bruxelles — Brussels Innova 2014, fiind ceea de a 63-a ediție a evenimentului. Eu am prezentat o invenție constând într-un dispozitiv electronic conectat la mai multe camere de filmat și un microfon ce recunoaște automat amprenta spectrală a zgomotului produs de către un polizor unghiular când un infractor încearcă să taie cu un polizor/polidisc un bancomat, dar și momentul în care un spărgător care poartă cagulă intră într-o anumită instituție. Deci recunoaște momentul în care vede că cineva poartă o cagulă și își acoperă fața și implicit dă alarmă. Pentru mine este prima ediție la Salonul Internațional de Invenții de la Bruxelles, unde am obținut trei premii și o medalie de aur. O medalie și un premiu special dat de către Taiwan Prominent Inventor Association și un premiu special dat de către Secretarul de stat din Bruxelles", a declarat luni, pentru AGERPRES, Ionuț Budișteanu.

Inventatorii și cercetătorii români au participat la a 63-a ediție a Concursului internațional Bruxelles — EUREKA dedicat inventicii, organizat în perioada 13-15 noiembrie, la Bruxelles, în cadrul Salonului INNOVA. România a fost prezentă cu 25 de invenții care au fost expuse în standul realizat sub egida Ministerului Educației Naționale (MEN).

Salonul INNOVA din capitala Belgiei s-a consacrat de-a lungul vremii ca un prestigios spațiu de întâlnire între cercetători, oameni de știință, cadre didactice universitare și întreprinzătorii cei mai activi și mai interesați de ‘‘nou’‘ din mediul de afaceri. Festivitatea de premiere este programată sâmbătă, 15 noiembrie, ora 19.00.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa