Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ciprian Luca, deputat PSD : “Treziți-vă! Știm cu toții că România este condusă din umbră de serviciile secrete ale lui Băsescu"

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 08 Februarie, 2012 | Nr. accesari stire 1464 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ciprian Luca, deputat PSD : “Treziți-vă! Știm cu toții că România este condusă din umbră de serviciile secrete ale lui Băsescu

Deputatul PSD Ciprian Luca a lansat  un apel către fiecare parlamentar al Puterii. Demnitarul arădean le cere colegilor săi din Coaliția de guvernare să se trezească și să oprească dezastrul din țară până nu e prea târziu.

“Treziți-vă măcar în ultimul ceas! Nu lăsați ca voi, cu mâna voastră, să condamnați țara la distrugere. Gândiți-vă că sunteți oameni, că nu veți fi în aceste fotolii pentru totdeauna, dar cu puterea pe care o aveți astazi, puteți spune NU dezastrului. Sau dimpotrivă, puteți fi vinovați de el”, se arată în apelul adresat parlamentarilor.

În mesaj, deputatul Luca transmite îndemnul la trezire justificat de situația gravă în care a ajuns România, când frâiele puterii sunt luate, în mod oficial, de securitate.

“Treziți-vă! Știm cu toții că România este condusă din umbră de serviciile secrete ale lui Băsescu, însă legalizarea acestui lucru prin numirea unui securist în fruntea guvernului este inacceptabil. Nu vă lăsați manevrați. Nu permiteți să mai fiți masa de manevră a unui dictator care conduce diabolic destinele acestei țări, destinele voastre, ale copiilor și ale părinților voștri. Luați atitudine în partidele voastre și aveți curajul de a spune NU! Salvați ce se mai poate salva, măcar acum, în ultimul ceas! Nu uitați că fotoliile pe care le ocupați le datorați atâtor mii de oameni care și-au pus încrederea în voi. I-ați dezamăgit enorm pe cei care v-au dat votul, uninominal, fiecăruia dintre voi. Ați semnat cu mâna voastră condamnarea la sărăcie și la incultură a populației prin adoptarea legilor asistenței sociale, a pensiilor și a educației. Îi condamnați la moarte prin falimentul care bate la ușa spitalelor din țară. Măcar acum, când sunt conștient că vedeți și înțelegeți fiecare cât rău au făcut niște oameni cu mâna voastră, TREZIȚI-VĂ!”

Deputatul Luca apreciază demisia  vechii garnituri din Guvern, însă numirea noilor miniștri nu reprezintă nici pe departe o soluție pentru starea critică în care se află România. “ Mă bucur că s-a renunțat la foștii miniștri PDL. Asta chiar dacă în spatele deciziei lui Băsescu nu stă de fapt dorința de a renunța la ei, chiar dacă erau în mocirla corupției până peste cap, ci la refuzul lui Mihai Răzvan Ungureanu de a lucra cu unii dintre ei. De ce? Pentru că o parte dintre membrii fostei garnituri din Guvern se regăseau foști colegi de ai săi din structurile serviciilor secrete, colaboratori apropiați de-ai lui, unii cu mai multe grade decât ale sale, pe care acum ar fi trebuit să îi aibă ca și subordonați, cel puțin la nivel teoretic, la Guvern. E vorba despre oameni recrutați de mult timp și cooptați în aceste servicii secrete, încă de pe băncile școlii, pe care, clar, noul premier nu i-a vrut în echipa sa. El preferă o echipă nouă, pe care să o coordoneze, desigur după indicațiile “tăticului” Băsescu, fără prea multă bătaie de cap. De ce spun asta? Pentru că noii numiți în fruntea ministerelor sunt tineri. Tineri ... și atât! Indiferent de cât de binevoitori ar fi, nici unul nu are suficientă experiență în a face față problemelor actuale din România. Consider că nici un tânăr, mai tânăr de 40 de ani, nu poate să conducă un minister. Degeaba e dorință dacă nu e putință.  Situația e cu atât mai critică cu noua echipă guvernamentală propusă cu cât mulți dintre ei nu au condus nici măcar o scară de bloc, darmite o instituție publică ca să poată coordona un întreg sistem”.

Ciprian Luca și-a încheiat mesajul transmis tuturor parlamentarilor Puterii prin același apel: “ Treziți-vă! Opriți dezastrul! Nu vă mai lăsați manipulați de oameni fără suflet. Aveți familii, aveți copii! Nu îi condamnați la incultură! Nu îi condamnați la sărăcie! Opuneți-vă abuzurilor și aveți curajul de a lupta pentru dreptate, pentru SALVAREA ROMÂNIEI”!share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
ACUMA LA TV 20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa