Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

PSD Arad : Miniştrii PDL au făcut de râs Aradul, dar perspectivele sunt tot sumbre

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 09 Februarie, 2012 | Nr. accesari stire 669 ori | Comentarii stire 0 comentarii

PSD Arad : Miniştrii PDL au făcut de râs Aradul, dar perspectivele sunt tot sumbre

Guvernul Boc a ieşit ruşinos de pe scena politică, după un mandat în care a ajuns cel mai detestat Guvern de după 1989. Din păcate, mai mulţi reprezentanţi ai PDL Arad au deţinut portofolii în echipa lui Emil Boc, contribuind la scăderea drastică a salariilor şi pensiilor, la creşterea TVA şi implicit la creşterea semnificativă a preţurilor, la scumpirea căldurii şi a alimentelor, la desfiinţarea de şcoli şi spitale, la concedieri masive din sectorul bugetar şi la creşterea şomajului.

Constantin Traian Igaş şi Daniel Funeriu sunt eroi negativi ai acestei guvernări. „Igaş a devenit celebru pentru gafele de exprimare, este o emblemă, un simbol al incompetenţei în Guvern. S-a remarcat prin jignirea poliţiştilor şi jandarmilor disponibilizaţi, despre care a spus că nu au sânge în instalaţie. În general, prin ceea ce a făcut a decredibilizat atât Guvernul cât şi instituţia Poliţiei.  Daniel Funeriu a girat o lege a educaţiei care nemulţumeşte pe toată lumea. În mandatul său s-au închis şcoli şi grădiniţe, a acceptat cu servilism subfinanţarea învăţământului. Tot el a girat dezastrul de la Bacalaureat. Venitul cadrelor didactice a scăzut cu aproximativ 45%, prin reduceri de salarii şi tăieri de sporuri. Oamenii de valoare nu sunt motivaţi să se angajeze în învăţământ, unde salariile sunt foarte mici” a spus Dorel Căprar, co-preşedintele USL Arad.

USL Arad apreciază că nu se poate aştepta mai mult nici din partea propunerii PDL pentru un alt portofoliu, acordat Claudiei Boghicevici. „Ca parlamentar, Boghicevici s-a remarcat prin prezentarea unor statistici false, care ar trebui să legitimeze minciunile PDL: că şomajul scade, că salariile cresc etc. În plus, a participat la chermezele plătite din banii Primăriei Arad, unde şi-a arogat calitatea de organizator. Este tot un fel de Igaş: marioneta PDL Arad, executant fidel al ordinelor venite de la Băsescu. Pe scurt, nu putem aştepta nimic pozitiv de la această numire. Poate doar că se va înţelege ceva mai bine cu premierul desemnat, din moment ce este cât de cât familiarizată cu serviciile secrete” a încheiat Dorel Căprar.

USL susţine că singura soluţie pentru un Guvern credibil şi competent poate fi oferită de electorat, în urma organizării alegerilor anticipate.  share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
ACUMA LA TV 20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa