Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ionel Ciupe, vicepreşedinte PNL Arad : Câți vom mai fi peste 10 ani?!

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 13 Februarie, 2012 | Nr. accesari stire 759 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ionel Ciupe, vicepreşedinte PNL Arad : Câți vom mai fi peste 10 ani?!

Ultimele date furmizate de Direcția de Statistică, date privitoare la recentul recesământ al populației, ne îngrijorează serios. Și județul Arad se înscrie în linia generală a scăderii dramatice a populației. Astfel, în clasamentul județelor din România privind scăderea dramatică a populației, județul Arad se situează în prima jumătate ocupând, un îngrijorător, loc 17. În ultimii ani populația județului Arad a scăzut cu aproximativ 100 mii de persoane, județul Arad ajungând la o populație de aproximativ 409 mii locuitori. Dacă am fi să ne ghidăm după vechiul dicton: “unde e bine acolo e patria” am înțelege într-un anumit fel de ce o parte a populației din județul nostru a emigrat. Oamenii vor să o ducă mai bine. De aceea mulți au ales calea străinătății. Cu toate că acest fenomen, de scădere a numărului de locuitori este vizibil, nu am regăsit în Proiectul general al Municipiului și nici a județului Arad, bani pentru dezvoltarea Aradului, în așa fel încât Municipiul și județul Arad să fie o zonă atractivă fiscal, o zonă cu facilități sociale, o zonă de interes pentru populație, o zonă de speranțe. Câți vom mai fi peste 10 ani?! Sperăm ca după alegerile din 2012 să putem, prin politici libere, să facem Aradul un oraș și un județ care să fie un “El Dorado” al României.

Soluții avem și le vom dezvolta prin înființarea de noi locuri de muncă în ceea ce se va numii: UZINA ORAȘULUI (noile uzine de apă și de electricitate), o nouă fabrică de jucării pentru toți copiii din Uniunea Europeană, noile Sere ale Aradului. Sunt câteva proiecte care, puse în practică, vor creia locuri de muncă, vor creia plus valoare și vor stimula dinamica vieții. De aceea, noi PNL Arad credem că acestea sunt soluțiile pentru Arad, soluții care sunt și dorințele arădenilor.

 

 

Consilier municipal

Vicepreședinte PNL

Ionel Ciupeshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa