Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

PSD Arad : Deszăpezirea, un eşec pentru administraţia Falcă

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 14 Februarie, 2012 | Nr. accesari stire 1337 ori | Comentarii stire 0 comentarii

PSD Arad : Deszăpezirea, un eşec pentru administraţia Falcă

PSD Arad critică incapacitatea administraţiei Falcă de a gestiona corespunzător activitatea de deszăpezire din municipiu. După prima cădere de zăpadă şi până în week-endul trecut, nu a nins cinci zile. Cu toate acestea, firmele cu care lucrează administraţia locală nu au fost în stare să cureţe decât arterele principale. „Străzile secundare din cartiere dar şi cele din centrul Aradului au rămas înzăpezite. Credem că, dacă ar fi existat bunăvoinţă din partea autorităţilor, aceste străzi puteau fi curăţate, în aşa fel încât să se circule normal. Acum când ninge din nou, problemele se vor acutiza. Riscăm blocarea traficului în Arad, pentru că în oraş nu se circulă doar pe străzile principale, ci şi pe cele secundare. Dacă cetăţenii şi firmele nu îşi curăţă trotuarul în faţa casei, riscă amenzi. Autorităţile locale ce riscă? Nimic, de aceea probabil nici nu îşi fac treaba. Este încă o dovadă a lipsei de respect a administraţie locale pentru cetăţenii din cartiere. Impozitele au crescut semnificativ, Primăria condusă de Gheorghe Falcă estimează pentru acest an încasări mai mari cu peste 15% din taxe şi impozite locale, dar iată că arădenii nu beneficiază de servicii elementare din partea administraţiei locale” a declarat Laurenţiu Hălmăgean, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Arad.

            Autorităţile locale nu au curăţat nici parcările pentru care arădenii plătesc taxe. „Mai mulţi arădeni ne-au semnalat faptul că plătesc taxe de parcare, dar nimeni nu a venit să ridice troienele de zăpadă din parcări. Oamenii au pus mâna pe lopeţi şi au curăţat o parte dintre locurile de parcare, dar foarte multe au rămas blocate, pentru că nimeni nu a ridicat grămezile de zăpadă. Oamenii ne-au întrebat şi întrebăm şi noi, la rândul nostru, autorităţile locale: pentru ce se plătesc taxele de parcare? Autorităţile locale au doar dreptul de a încasa bani sau şi obligaţia de a administra parcările respective? Credem că răspunsul este evident: administraţia locală nu îşi face treaba pentru care încasează taxe şi impozite” a completat Laurenţiu Hălmăgean.

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa